Сумна історія, як з Leatherman SquirtР4 зробити половину Р4, по факту Р2
Коротенько, в суботу під вечір було трохи часу та натхнення, друканув маленьку фігурку, сантиметрів 6, з платику PETG. Потребувала трохи підтримок, що і друканулось. Власне із-за розміру детальки дуже логічно було взяти малюка сквірта. Відділив першу підтримку, а замість другої, в відро для сміття полетіла губка Лезермана...

і тут я власне прихуїв, ні, я розумію, що були якісь і бокові навантаження, ну не напряму ж тянеш, а погойдуєш трохи, але камон, це підтримка, пластик в 2 слої потолок, менше міліметра товщини, який ще й не сильно "придруковують" до деталі..
розламаний пополам сквірт, то вже я тупо руками хотів перевірити, чого воно варте
фото металу на зломі щось нагадали дуже старе, постсовковоперестроїчно-кооперативне, коли ліпити автозапчатини з якогось сілуміну.
Короч, подякував Боженьці, що взяв грошима, і пішов на ібеї дивитись, що-почЬом...прихуїв вдруге

ну і поки там щось підшукаю, вирішив зробити франкенштейника, з половини. Тут вже не до краси, просто щоб не викидати. Ну щось зклепав. Лезо дивиться трохи вверх, бо стоїть на місці плоскогубчиків, і не зовсім гарно співпало. Загалом робочий брєлок вийшов, навіть в порівнянні з мінічемпом.

...У світі хижаків, завжди винна жертва...