як уграти Leatherman Squirt Р4

Питання, описи, відгуки, рекомендації щодо використання та застосування
Ответить
seaman
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Благодарил (а): 989 раз
Контактная информация:

Сообщение seaman »

Сумна історія, як з Leatherman SquirtР4 зробити половину Р4, по факту Р2 :-D

Коротенько, в суботу під вечір було трохи часу та натхнення, друканув маленьку фігурку, сантиметрів 6, з платику PETG. Потребувала трохи підтримок, що і друканулось. Власне із-за розміру детальки дуже логічно було взяти малюка сквірта. Відділив першу підтримку, а замість другої, в відро для сміття полетіла губка Лезермана... :shock: :shock: :shock: і тут я власне прихуїв, ні, я розумію, що були якісь і бокові навантаження, ну не напряму ж тянеш, а погойдуєш трохи, але камон, це підтримка, пластик в 2 слої потолок, менше міліметра товщини, який ще й не сильно "придруковують" до деталі.. :x

Изображение

Изображение

Изображение

розламаний пополам сквірт, то вже я тупо руками хотів перевірити, чого воно варте :-(
фото металу на зломі щось нагадали дуже старе, постсовковоперестроїчно-кооперативне, коли ліпити автозапчатини з якогось сілуміну.

Короч, подякував Боженьці, що взяв грошима, і пішов на ібеї дивитись, що-почЬом...прихуїв вдруге ()(! ну і поки там щось підшукаю, вирішив зробити франкенштейника, з половини. Тут вже не до краси, просто щоб не викидати. Ну щось зклепав. Лезо дивиться трохи вверх, бо стоїть на місці плоскогубчиків, і не зовсім гарно співпало. Загалом робочий брєлок вийшов, навіть в порівнянні з мінічемпом.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Последний раз редактировалось seaman 10 апр 2025, 09:38, всего редактировалось 1 раз.
...У світі хижаків, завжди винна жертва...
bonatursky
Найфоман
Найфоман
Благодарил (а): 188 раз

Сообщение bonatursky »

Давно уже убеждаюсь, что Leatherman давно не торт :-D Даже "наш" мелкий инструмен для точных работ Dnipro-M в разы прочнее и лучше нагрузку держит, чем хваленый американский Leatherman. Хоть и Dnipro-M этот го-но китайское для Украины перебрендированное. Но хоть стоит дешево и сломать не жалко. :)
Ну у меня Leatherman ps4 почти целый пока, но я им только узлы изредка развязываю. Пружина ножниц отлетела почти сразу ()(!
Silentium est aurum
tarkus
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение tarkus »

"Як ви яхту назвете, так вона й попливе"(с)
Хорошу річ словом "squirt" не назвуть. :=(
Apostol
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Благодарил (а): 234 раза

Сообщение Apostol »

bonatursky писал(а): 09 апр 2025, 19:14 Давно уже убеждаюсь, что Leatherman давно не торт
В январе 23го Саша Сталк подарил мне Джус S2. Со словами - я ношу один полноращмерный лезер и маленький в городе. Думаю тебе пригодится.

По итогу этот малыш переделал кучу работы и продолжает работать. И пусть я бережно отношусь к вещам, но война есть война. Он отъебашил 23й, 24й, и продолжает в 25м.
seaman
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Благодарил (а): 989 раз
Контактная информация:

Сообщение seaman »

Apostol,
я про якість саме цього клопа, так у мене добіса Лезерманів було, і ще лишилось. Фактично, мій основний це Чардж Tti, куплений ще в 2000-му, чи 2001-му, вже не згадаю, в великій подарунковій металевій коробці. Рідні пасатижи розбовтались трохи, але ще цілі. Просто свого часу пані Наталя зконтактувала з Тімом, то він мені прислав від ребару, оце і всього, що робив.
А ці клопи таки більше для покрутити на ключах і погратись.

PS та й замовив вже на ібеї, в доволі пристойному стані PS4, звикаєш до чогось, не те щоб прям треба було, але ..більше для душі ))
...У світі хижаків, завжди винна жертва...
Ответить

Вернуться в «Leatherman»