Це виріб Bowman Made Knives, під назвою "Clovis". Автор дизайну і виробник Corey Bowman. Ну як, автор дизайну... Назва "Clovis" вказує на витоки.

Загалом, невеличкий ножик загальною довжиною 145 мм.

Це перша версія цієї моделі, зараз є зміни в дизайні та матеріалах леза. Мій екземпляр зі сталі 8670.

Міцна сталь, пробачає помилки в гартуванні. Утримання крайки, звісно, таке собі, але мені вистачає. Патинує, іржавіє.

Зараз робляться зі сталі 80CrV2 або інших. Кастом, все ж таки. Клинок має довжину 60 мм, товщину - 3,4 мм. Сканді спуски мають висоту у 9 мм.

Продублюю лого, бо воно мені дуже подобається.

Руків'я виготовлено з накладок G10 та лайнерів з мікарти. Пін мікартовий, темлячна трубка - латунь. По виготовленню косяків не бачу. Довжина руків'я - 85 мм, товщина - 15 мм, ширина біля леза - 25 мм, в тильній частині - 22 мм.

Зверніть увагу на горизонтальні шари на мікартовому піну. Дрібниця, а приємно.
Піхви. Виготовлені з якісної шкіри, прошиті кривенько. Хтось в америці зрізав жорсткий підвіс (ніж до мене мав, як мінімум, двох власників і 100% гострився), пришив сам. Враховуючи, що ножу декілька років, піхви ніж тримають.

В руці тримати такого малюка більш-менш нормально, у мене лягають усі пальці.

Ножем я вже попрацював, правив. Єдина незручність - інколи відчуваються грані на тильній частині. А так - це мій міський фікс