Куплю невелику сокирку
Правила форума
Для створення тем про купівлю всіх категорій товарів. Нові користувачі можуть створювати теми.
Правила продажу у розділі "Продаж, купівля, обмін" знаходиться в этой теме. У разі невідповідності до правил, теми-порушники видаляються без попередження. Після продажу товару, не забудьте будь ласка, написати : ТЕМА ЗАКРИТА. ТОВАР КУПЛЕНО. Вдалих покупок!
Для створення тем про купівлю всіх категорій товарів. Нові користувачі можуть створювати теми.
Правила продажу у розділі "Продаж, купівля, обмін" знаходиться в этой теме. У разі невідповідності до правил, теми-порушники видаляються без попередження. Після продажу товару, не забудьте будь ласка, написати : ТЕМА ЗАКРИТА. ТОВАР КУПЛЕНО. Вдалих покупок!
- toyboxx86
- Найфоман
Куплю невелику сокирку
Куплю, виміняю, прийму в дар невелику сокирку. 1000-1200г. Наближаються холоди і треба дрова для обігріву бліндажика. Китайці вже задовбали ламатися. Може хто запропонує шрсь якісне, можна б/в. Нам не на полицю 

- Balu
- Найфоман
Куплю невелику сокирку
Макс, я би порадив для цих умов не тягнутись на шведів з деревом, а взяти старого доброго Фіскарса з пластиком. Під твої ттх +- підходе 10ка.
Якщо створиш банку і кинеш сюди посилання, впевнений , що ми тобі зараз зберемо на сокиру максімум за годину.
Якщо створиш банку і кинеш сюди посилання, впевнений , що ми тобі зараз зберемо на сокиру максімум за годину.
...
- toyboxx86
- Найфоман
Куплю невелику сокирку
Balu,
Я трохи по серіях не зрозумів .там є Х, а є солід А. Шо краще?
Баняк тут
https://send.monobank.ua/jar/5Ch58PcVre
4441 1111 2949 8931
Я трохи по серіях не зрозумів .там є Х, а є солід А. Шо краще?
Баняк тут

https://send.monobank.ua/jar/5Ch58PcVre
4441 1111 2949 8931
- Balu
- Найфоман
Куплю невелику сокирку
От тут я не підкажу, правда.
Знаю про Х серію. Нарікань не було. Наче і інтернетах писали, що ломали руків'я, але на морозі і в якихось нецільових рухах. Ну, тут, без коментарів, зламати можна все.
...банку розпочав
Знаю про Х серію. Нарікань не було. Наче і інтернетах писали, що ломали руків'я, але на морозі і в якихось нецільових рухах. Ну, тут, без коментарів, зламати можна все.
...банку розпочав

...
- Ramok
- Модератор-найфоман
Куплю невелику сокирку
+
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
-
- Найфоман
Куплю невелику сокирку
https://brain.com.ua/ukr/Sokira_Fiskars ... KYEALw_wcB
Не знаю, сломается ли.
Цены оч разные в НЕТе.
Что скажете?
https://brain.com.ua/ukr/category/Sokir ... a1904-874/
Варианты..
Не знаю, сломается ли.
Цены оч разные в НЕТе.
Что скажете?
https://brain.com.ua/ukr/category/Sokir ... a1904-874/
Варианты..
- dimus_pub
- Начинающий найфоман
Куплю невелику сокирку
toyboxx86,
Якщо потрібно ще щось до сокирки, дайте знати.
Гадаю, докидаємо!
Бережи Боже Вас та побратимів!
Якщо потрібно ще щось до сокирки, дайте знати.
Гадаю, докидаємо!
Бережи Боже Вас та побратимів!

- toyboxx86
- Найфоман
Куплю невелику сокирку
dimus_pub, дякую! Зараз проведу ревізію по інструментах. Стараємося закривати потреби самі, але не завжди справляємося
- toyboxx86
- Найфоман
Куплю невелику сокирку
Замовили х10 фіскаря. Наче завтра приїде вже. Штиковими лопатами забезпечені і в цілому інструментом. З того шо ще було б треба, то якась складана пилка, 20-30 см і можливо чи оживимо цю бензопилку шо є, або замовимо шось з епіцентра доларів за 100.
- ViZar
- Начинающий найфоман
- Контактная информация:
Куплю невелику сокирку
+ теж трохи дозакинув.
Доречі по сокирах: обирав нещодавно (бо треба колоти дрова), знайшов альтернативу фіскарсу(хузкварне, гардене), теж з 25річною гарантією але трошки дешевше, ще щоб можно було розбити на оплату частинами по моно. Цифри - це вага сокири, я взяв 2кг - 74см рукі'я, рекомендував би Х17 по фіскаю, або десь 1400-1600 по іншим, U-це універсальна, С-колун.
Доречі по сокирах: обирав нещодавно (бо треба колоти дрова), знайшов альтернативу фіскарсу(хузкварне, гардене), теж з 25річною гарантією але трошки дешевше, ще щоб можно було розбити на оплату частинами по моно. Цифри - це вага сокири, я взяв 2кг - 74см рукі'я, рекомендував би Х17 по фіскаю, або десь 1400-1600 по іншим, U-це універсальна, С-колун.
Endura 4
- toyboxx86
- Найфоман
Куплю невелику сокирку
ViZar, я дивився гардене. То здається вони не дешевше ніфіга за фіскарі. Поки замовили фіскарь 10 в якості універсала. Колуни ще вивчаю, бо варіантів длволі багато 

- toyboxx86
- Найфоман
Куплю невелику сокирку
Ітого ми взяли завдяки вашим донатами фіскарік десятку і складану пилку на решту, за що всім величезна подяка. Тепер питання за чимось великим, певно колун вже навіть, або велика шведка. Може хто що продасть, порадить, запропонує?
- Мутний
- Гуру-найфоман
Куплю невелику сокирку
toyboxx86, бензопилу краще брати китайця, відпрацює і повторити, вони що за 50 що за 100 баксів практично ідентичні по якості, якщо відверту підробку не брати з гівна та палок.
По колунах їх різні геометрії є, руківя композитне міцніше але ж одноразове. Якщо й нонейм типу інтертула загострити буде норм колоти.
По колунах їх різні геометрії є, руківя композитне міцніше але ж одноразове. Якщо й нонейм типу інтертула загострити буде норм колоти.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
- ViZar
- Начинающий найфоман
- Контактная информация:
Куплю невелику сокирку
Cусід купляв ДніпроМ (електричну) - дуже не сподобалась, віддав в магазин, тож пилка тільки бензин!
Я собі купляв такий колун Cellfast на 2кг, як і у фіскарса гарантія від виробника 25років, вже встиг порізатись ним) дрова рубає добре. Спочатку здався мені завеликим, та важким, зараз би обирав мабуть на 2,5кг.
Я собі купляв такий колун Cellfast на 2кг, як і у фіскарса гарантія від виробника 25років, вже встиг порізатись ним) дрова рубає добре. Спочатку здався мені завеликим, та важким, зараз би обирав мабуть на 2,5кг.
Endura 4