Не планував я його купувати Бачив в мережі, дивився огляди - ну ножик, ну прикольно виглядає, ну ок
Пішли ми з побратимом купувати йому ножика - йому обов'язково треба руками помацати, перш ніж купити, а я за компанію і як людина "в темі" Подивились на асортимент магазину, побратимові на око трапились бюджетні бокерівські автомати (дизайн на любителя, але по якості і ціні приємні), а мені поряд з ними в око трапив сабж даного огляду - ну дайте, кажу, подивлюсь оце о, помацаю шо воно. От фотки чи відео ну ніфіга не передають те, як цей ніж виглядає в живу - в живу він ДЕБЕЛИЙ! Раніше я таке тіке за Колдстілом помічав - по фото ножик і ножик, а в руці ніфіга собі апарат! - от тут рівно те саме!!! Важкий, здоровий кинджалоїд Ну і шо? А ну і всьо - треба брати, тримайте мої гроші
ТТХ:
Клинок - 102х37х3,8мм, сталь VG 10, зведений рівно в 0,5мм по всій кромці, фініш галтовка
Руків'я - 134мм, накладки з мікарти (заявлено як зеленої), замок лайнер-лок (товщина лайнерів 1,45мм), клинок ходить на кулькових підшипниках. Кліпса однопозиційна
Вага 205г
Як на мене, то ніж цілком в дусі Cold Steel'а, не враховуючи замка - величенький, хижий і доволі потужний Але Колдстіли аж надмірно брутальні і тріад-лок мені ніфіга не подобається Ну і плюс ще вайб легендарного Сматчета - нехай і в оригіналі то здоровенний фікс в пів руки, а тут всього лише фолдер І все це з приємних матеріалів, непогано зібрано і не за всі гроші світу Дааа, клинок трохи не по центру, даа, хотялося б, шоб прикольна кліпса ще й мала можливість перестановки в інше положення, але мені то всьо не критично, мені всьо подобається
Ramok, ну, нажаль, в більш-менш бюджетному сегменті фолдерів не Китаю вкрай мало - Опінелі, Дук-Дуки і тому подібне не рахуємо - це доволі специфічні речі. Та й враховуючи те, скільки речей навколо нас виготовлено в Китаї і, подекуди, альтернативи просто нема, то на цей момент можна не зважати, як на мій погляд
Аби не в кацапстані було виготовлене