Я би назвав цей ніж - посиленим кухонним ножем. Продавався у комплекті зі шкіряними піхвами. Загалом це класичний дизайн, що бере своє коріння ще з часів фронтіру. У компанії L.T. Wright Knives є декілька моделей зі схожим дизайном - Frontier First, Frontier Valley, Companion, Small Workhorse, Packer та купа інших моделей, що схожі за дизайном.

Загальна довжина - 182 мм, довжина леза від початку РК - 78 мм, довжина руків'я - 102 мм, товщина руків'я - від 14 мм біля леза до 15 мм - в районі темлячного отвору.

Лезо зі сталі 1075, сатиноване, нанесена патина від виробника. Кут загострення рідний був під 45 градусів, зараз 40. Зведення - від 0,6 мм біля руків'я до 0,2 - на кінчику. Товщина леза - від 2 мм біля накладок, 0,2 мм - на кінчику. Стоньшується клином. Ширина леза на його початку - 26 мм.

Обух гострий. У когось не витримала рука при його шліфуванні.

Руків'я зроблено з Double Red мікарти, хоча я б назвав його темно-бордовим (maroon). Штифти та темлячний отвір - алюміній. Діаметр темлячного отвору - 6 мм. Ширина руків'я варіюється від 26 мм і до 17 мм.

Косяків по руків'ю я не знайшов особливих.
Піхви. Знову від JRE Industries, модель J. Підвіс жорсткий, посадка ножа глибока. Ремінь шириною 65 мм зайде вільно. По косяках - нема дренажно-вентеляційного отвору та, здається, на проставку використали не суцільний шматок шкіри. А так - гарні піхви, ножа тримають, але я б бажав їх не такими глибокими і посадку на ремінь трохи вище.

У руці тримати мені особисто зручно. Лягають вільно усі пальці.

Що по виористанню? З моменту появи у мене цього ножика він витіснив усі інші ножі, практично. На поясі, принаймні, тільки він. По сумках мандрує ніж від Фішермена зі сканді. Але і цим ножем я можу зробити 3 пір'яні палички, якщо треба

П.С. Чому сільський? Раніше у нас під усіма сараями були натикані старі кухонні ножі, якими робили усе, що треба. Бо з собою ж ножі не носили. Особливо жінки, які більшість роботи по господарству і робили. Ось і цей такий. Хоч гілку постругати, хоч мішок картоплі навпіл порізати.