Я купував так званий A-2 ULTRA-PACKAGE. В Україні він мені став 32 доллари + нова пошта. У мене A-2 ULTRA-PACKAGE #314

Повернемося до трідури. Заявлено: стікість до УФ, хімікатів, солоної води, морозу, тертя. Запахи не вбирає, власного не має, не тягнеться. Мити легко. Фурнітура вся металева (у тому числі і вушко), порошкове покриття поки що не подряпалося. Вісь обертання язика ремінця приварена

У наборі іде чорний бампер, але у мене ще в користуванні 2 роки був зелений. Власне, можна оцінити стійкість пластику. Він все ще гнучкий.

Що новий, що старий, виглядають однаково. Тільки колір різний.
Власне, з годинником.

Компас Суунто вдягається, як рідний. На нейлоновий ремінець також вдягається, але якось занадто туго. Принаймні у мене.

Щодо годинника - у мене претензій нема. Так, брутально зроблений корпус. Але і витримує він брутальні навантаження. На фото видно сліди від ударів (корпус сталевий, на титані, я думаю, все б було набагто гірше).

Рідна батарейка протримала рівно три роки, як і заявлено було. Водозахист в нормі, нічого не потіє. Стрілки переводжу тільки, коли змінюю зимовий-літній час. Мене точність влаштовує (для мене плюс-мінус пару хвилин є несуттєвими).

Тест ремінця від, власне, Бертуччі.
Текстовая ссылка на видео - https://youtu.be/o6CkahZ4AVA