Як тільки я побачив презентацію проджекта я загорівся бажанням придбати, рідко коли у мене зараз фолдери визивають якісь емоції, а це здавалось ковтком свіжого повітря на фоні продуктів Хіндерера, скільки можна було експлуатувати стару славу і виїжджати на моделях доісторичної епохи.
Тож коли вийшов проджект сказати що я завівся це нічого не сказати, але традиційне «аут оф сток» і істерика серед перекупів відбивала бажання переплачувати, але коли хін презентував в сталі магнакат, я вирішив що пора)) і тут зірки зійшлися і на блейдфорумі я вицепив «хотілку» зійшлося абсолютно все: ніж бу, а я власне збирався його поганяти, колір накладок і сталь клинка. Бінго, далі все як у тумані, оплатив і нестерпне очікування, я страшно не люблю чекати і доганяти а тут, короче всі ножомани знають це відчуття)) Якщо так можна висловитись то те що я на війні трохи відволікало від думок про очікування

Зустрічайте, ніж який мені здавався ідеальним фолдером, і я навіть подумав «ну ось воно, можна і на пенсію))))»
Кому цікаво, сухі букви з цифрами https://www.rickhindererknives.com/prod ... black-g10/

Мені здавалось це секс у чистому виді)) бездоганна якісь і увага до дрібниць, це олд скул мейд ін ЮСА

На кишені сидить досить зручно, кліпса комфортна, хоча могли б полегшити лайнери

Все зібрано на хесті одного розміру, гвинти дебелі і добротні, сквозна конструкція яка легко миється і продувається для очистки, плюс ключ для розбірки іде в комплекті і компактно і зручно розміщається у руківʼї виконуючи роль спейсера
Бля імба, красиво круто і зручно, можна навіть у полі розібрати ніж для обслуговування
Це здавалось просто нереальним
Але…вічно це довбане «але»…це як основний закон системного аналізу, якщо вам здається що система стабільна, надійна і захищена від зовнішніх збурень, значить ви десь помилились
Я дуже хотів написати про наркоманів, маркетологів і інших по сторонніх які брали участь в затвердженні конструкції ножа, і моє ставлення до них, але цензура певно не дозволить
Тож усі шанси зробити ідеальний фолдер Хіндерер просрав(((
Ось вам фото для ілюстрації

Те що я подумав вперше коли побачив важко словами описати, як можна було вернутися до архаїчної конструкції розміщення стоп-піна як на древніх кершевських лахар, собака…я думав це давно жовано-пережовано і висрато, але ж ні, як практика показала, плюс підшипники стальні, але є шайби в комплекті від заводу для таких як я))
Чесно кажучи у мене змішані почуття, з однієї сторони красиво і якісно, з другої рагульна конструкція стоп-піна яка нівелює все вище наведене, плюс традиційний хейт навколо Хіндерера, мов кастрюльна сталь недокалена…не знаю, наберусь сміливості протестую по повній як було із ЗТ 0223, це точно не остаточно в огляді
Всім хто дочитав

Комінг сун, як у кінотеатрі

З повагою до всіх
Дуже хочу почути фідбеки від вас колеги
#3 ОШБр
Не забувайте про нас