Case Household 625 (Case XX Paring knife)

Обзоры Ramok
Ответить
Ramok
Модератор-найфоман
Модератор-найфоман
Благодарил (а): 5596 раз

Сообщение Ramok »

Вітаю, шановні. Ще один ніж з кухонної лінійки Case, черговий ніж заради фану. Case Household 625 (Case XX Paring knife) - ніж для чистки та нарізання овочів та фруктів. У них є і інша модель з таким призначенням за номером 626.
Изображение
Знову ж таки - нічого особливого. 420 сталь, увігнуті спуски висотою 10 мм зі зведенням 0,5 мм, товщина клинка - 1,7 мм, довжина - 82 мм. Загальна довжина ножа - 176 мм. Обробка цілком очікувана. Є незначні щілини між руків'ям з горіху і лезом, але за місяць щоденного використання у мокрих руках дерево не повело (руків'я ножа від Брізи з берези повело при такому використанні одразу). Сам вкрив воском на гарячу, правда.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
У руці тримати нормально, але у великій долоні може загубитися.
Изображение
На стінці висить гарно, дозволяє брутально нарізати овочі, якщо ваша дружина таким не займається :D . До наступного огляду!
Изображение
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
Мутний
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман
Благодарил (а): 2654 раза

Сообщение Мутний »

Оцей самий дивний мені чомусь і 0.5 то для любителів хребтів та дерти чавунну пательню здається) Зате цікаво почитати та подивитися, дулька подобається як реалізована, руків'я приємно виглядає для ока, юса, дійсно чистий фан.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
Ramok
Модератор-найфоман
Модератор-найфоман
Благодарил (а): 5596 раз

Сообщение Ramok »

Мутний, тут ще штангель треба перевірити ))) Ріже нормально, хоча увігнуті спуски для мене дещо незрозумілі.
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
Ответить

Вернуться в «Обзоры Ramok»