
Case виробляє кухонні ножі з початку своєї історії. Звісно, тоді це були ножі з вуглецевої сталі, тепер це неіржавка. І калена вона, як мені здалося, краще, аніж на скаладаних ножах.
Взагалі ніж - нічого особливого.






Загальна довжина - 304 мм, лезо - 179 мм, ширина леза - 47 мм, його товщина - 2,4 мм, спуски прямі від обуху. Гранями на обуху можна шкрябати фероцерій цілком успішно. Ну і обробка така собі. Зведення - 0,4-0,5 мм, підводи криві, є щілини між лезом і руків'ям.






Руків'я з горіху, воду брало, просочив воском. Горіх на латунних заклепках. Баланс на переході руків'я-лезо. У руці мені тримати зручно. Гойдалкою я не нарізаю.




По висновках. Мені ніж дуже сподобався. З таким у руках добре зваблювати дівчат, що колись пасли гусей за селом


П.С. Звісно, щоб зберігати бриючу гостроту його доведеться правити чи не щоденно. Але мене то мало турбує.