Давно маю S2+ і мені він на едс не дуже, як домашній юзаю більше, як вело інколи. Але популярність в нього шалена серед різних категорій людей. Думаю візьму по аналогії S21A на 3А з 219b 3500k, торцеву кнопку щоб мати теж в наборі ліхтарів. Кінець 2022 став відкриттям нічії для мене, Тулл АА 219С, Н3 519А і цей.
3А драйвер на 4 режими, щоб і мунлайт був мінімальний і в максимумі не пік руки. З режимами дійсно все ок вгадав 0.1-3-30-100% вистачає, от 3500к не прям моє, 2700к і менше гадаю зовсім для фотографів хіба для ефектів.
Пробував кнопку з підсвіткою ставити 2 різні й зняв. RGB на цьому драйвері криво наполовину працює, синя тускло проти норми в пару раз.

По ціні 15.3 зелених та + кліпса + зарядка і режими по колу. А в S21E вже й з кліпсою і зарядкою але бічна кнопка, мун окремо, турбо на 2 кліка, рампінг і дискрет присутні. Ще й світло ширше, хоча оптика в них майже ідентичного розміру. А ціна 21.4 зелених, й стабілізація всіх режимів окрім турбо, розмір компактніше.
Для кишені штанів мені не дуже зручний S21A, хоча H3 нормально

П.С. походив та посвітив і по режимах таки 1 нічник, а 2 вже можна світити метрів на 15, але більше під ноги щоб комфортно прям, для малої кімнати в стелю піде, не нічник, але більше для орієнтації чім повноцінне світло. 3 для всього ок, метрів 30(40-50окомір такийсобі) досить добре бере, 4тий режим те саме все але ширше та інтенсивніше. Дане світло сподобалося як по траві працює, а більше переваг не помітив)