Ось так виглядав неповторний оригінал

А ось його жалюгідна копія від компанії Condor

Ніж приїжджає у здоровенній коробці і комплектується піхвами, шнурком, папірцями. Фото саме мого ножа від камрада Wildlord.

Зверніть увагу, яке автентично брудне руків'я

Ніж виготовлено у Сальвадорі, про що вказано на руків'ї з гікорі у нижній його частині.

Клинок довжиною 60 мм, товщиною 2,5 мм та макимальною шириною 26 мм виготовлено зі сталі 1095.

На клинку окалина та імітація поверхні обробленого каменю. Клинок було покрито лаком для запобігання коррозії. Рідна заточка була лінзовидна, але з великим кутом (50 а може і бальше). Переточив у сканді. Але сталь не дуже схотіла тримати нуль, тому зробив підвід. Поки що мікро. А там подивлюся, якщо залишу ніж, то буду лінзувати назад, бо що то за сканді з підводом. Таке...
Клинок по центру. Всадний монтаж десь на 1/2 руків'я. Були щілини, замазав епоксидкою. Латунний дріт було просто запхнуто у два отвори у руків'ї. Можна було легко скрутити. Закріпив клеєм.

Залишок рідної РК. Не зміг проточити.

Латунний дріт

Обух був з кованиною і не шкрябав фероцерій. Але ж я з ним виживати збирався. Тим паче не сам. А коли нема сонця, то Сонечку треба тепло. Тому обух загострив.

Тильник

Руків'я має довжину 87 мм, товщина - 20 мм у найширшому місці.

У руці тримати відносно зручно.

Принаймні, коли робив трайстік, ніякого дискомфорту не відчув. Звісно, кілки гострити краще чимось іншим.

Піхви шкіряні із категорії "Ну таке". Рідний шкіряний мотузок я замінив на паракорд, бо рідний незручний і замалий. Ніж дістається з піхов і у піхви вкладається двома руками.

Ось таких шийний-кишеньковий малюк від Кондор. Імхо, чудовий помічник більшому ножу, якщо треба робити дрібну роботу.