Доставка ножів із США Новою Поштою
-
- Новичок
У правилах НП заборонено перевозити мисливські ножі. У службі підтримки мені не змогли нормально пояснити що підпадає під цей термін. Наче якщо не хо, то можна, а наче й ні. "Холодну зброю та інші предмети, спеціально призначені для нападу та оборони заборонено перевозити (у т.ч. мисливські ножі)."
Скинув їм посилання
https://www.smkw.com/crkt-spew-green-gold-d2-smkw
https://www.smkw.com/rough-ryder-fixed- ... black-g-10
Сказали, що перевозити заборонено
У обох ножів довжина ріжучої кромки менша за 90мм
Може хтось з таким стикався або перевозив подібні ножі
Скинув їм посилання
https://www.smkw.com/crkt-spew-green-gold-d2-smkw
https://www.smkw.com/rough-ryder-fixed- ... black-g-10
Сказали, що перевозити заборонено
У обох ножів довжина ріжучої кромки менша за 90мм
Може хтось з таким стикався або перевозив подібні ножі
- seaman
- Найфоман-эксперт
- Контактная информация:
Там не стілько НП, скільки митники. Десь за 2 місяці замовляв три ножі. Гладко "проскочив" тільки АД20. 5. Сог Пентагон xr складаний, відкривали на митниці. Зараз там же завис Хог 3,5 дюйма. Ніби мав проходити по довжині, але висить в статусі очікує розмитнення вже півдня. Зазвичай, коли все ОК, буквально в одну хвилину статуси "очікує-розмитнено". Тож, як то кажуть по-ітогу, на власний ризик..
...У світі хижаків, завжди винна жертва...
- Erick
- Найфоман
- Контактная информация:
Мені так відповідали з Глобал:
"[email protected] <[email protected]>
Доброго ранку, *****!
Перепрошуємо за несвоєчасну відповідь.
Ви можете оформити замовлення даного товару, для доставки в Україну. При проведенні митного оформлення в Україні, митний інспектор може запитати висновок Міністерства Внутрішніх Справ щодо відношення даного товару до холодної зброї.
Дякуємо за звернення.
-------------------------------------
З повагою,
Юлія
Відділ з обслуговування фізичних осіб"
"[email protected] <[email protected]>
Доброго ранку, *****!
Перепрошуємо за несвоєчасну відповідь.
Ви можете оформити замовлення даного товару, для доставки в Україну. При проведенні митного оформлення в Україні, митний інспектор може запитати висновок Міністерства Внутрішніх Справ щодо відношення даного товару до холодної зброї.
Дякуємо за звернення.
-------------------------------------
З повагою,
Юлія
Відділ з обслуговування фізичних осіб"
-
- Новичок
Доброго дня ! в мене як раз завис складний ніж Katsu KATSU TK01 на НП довжина 3.5. дюйма тобто 89 мм , прийшов запрос на додаткові документи , поки не вказано шо висновок ,тілки паспорт та виписки об оплаті (я його обізвав мультітул)...але я підозрюю що буде потрібен саме висновок , який на цей ніж не знайти , що роботи , хто стикався? 

- seaman
- Найфоман-эксперт
- Контактная информация:
Це може бути і просто підозра, що занизили ціну, щоб мито не платити. Було таке, з планшетом, надсилав скріни оплати з пейпал і з картки
-
- Новичок
Я на це сподіваюсь ,бо реально вказав 40 дол ,а він коштував 100 ( рітейл взагалі 166 ) ,відправив усе.
Але якщо ні?
- seaman
- Найфоман-эксперт
- Контактная информация:
А який був сенс вказувати 40 при реальній 100? Обидві до ліміту, зайвий клопіт собі зробили. Глянув ніж по назві, теж бачив 166. Скоріш за все митник і стопорнув по ціні 

-
- Новичок
- seaman
- Найфоман-эксперт
- Контактная информация:
У НП ставиться галочка, затримати відправлення. Відсилають другу як перша вже вилетіла зі штатів
-
- Новичок
Якщо не знайти висновок, то пишете клопотання на митницю щоб видали тимчасово ніж для проведення дослідження в НДЕКЦyuriy_m_ писал(а): ↑14 окт 2022, 17:56 Доброго дня ! в мене як раз завис складний ніж Katsu KATSU TK01 на НП довжина 3.5. дюйма тобто 89 мм , прийшов запрос на додаткові документи , поки не вказано шо висновок ,тілки паспорт та виписки об оплаті (я його обізвав мультітул)...але я підозрюю що буде потрібен саме висновок , який на цей ніж не знайти , що роботи , хто стикався?![]()
-
- Новичок
А є якийсь алгоритм? заяву/клопотання їм вручну нести,чи можна по мейлу,може є зразок?simha писал(а): ↑17 окт 2022, 07:55Якщо не знайти висновок, то пишете клопотання на митницю щоб видали тимчасово ніж для проведення дослідження в НДЕКЦyuriy_m_ писал(а): ↑14 окт 2022, 17:56 Доброго дня ! в мене як раз завис складний ніж Katsu KATSU TK01 на НП довжина 3.5. дюйма тобто 89 мм , прийшов запрос на додаткові документи , поки не вказано шо висновок ,тілки паспорт та виписки об оплаті (я його обізвав мультітул)...але я підозрюю що буде потрібен саме висновок , який на цей ніж не знайти , що роботи , хто стикався?![]()
-
- Новичок
Алгоритм наступний - ваше відправлення затримано митницею через підозру що у ньому вкладення, що не підлягаю пропуску через кордон без дозвільних документів. Коли митниця впевнена, що там щось дійсно холодне та ви самі ще й викривили відомості про вміст/ціну відправлення (а це вже контрабанда) - вони самі аж бігом відправляють відправлення в НДЕКЦ не питаючи про це нікого.
У даному випадку Ви маєте іх проінформувати що згодні провести експертне дослідження відправлення та просите іх або відправити його у відповідний НДЕКЦ або видати його вам під зобов'язання для проведення дослідження власним коштом.
Із схожою процедурою стикаються при ввезенні компонентів для зброї. Зазвичай цим займаються митні брокери, але у Вашому випадку це буде дорого - краще поїхати на митницю та вирішувати на місці.
Якби не махінації із ціною, то був би сенс бикувати на митницю та скаржитись на безпідставне затримання відправлення
-
- Новичок
Поговорили з брокером , нож відпустили та розмитнили , він зрозумів що 89 мм максимум там.
-
- Новичок
- olegpan
- Найфоман-эксперт
По опыту - это полная лотерея с любым перевозчиком. Некоторые чаще, некоторые реже, но проблемы могут создать все.
У меня были случаи, когда ножи задерживали на амеровском складе, а бывали, что и в Украине. К сожалению, было пара случаев безвозвратных потерь, больше - гемороя с дополнительными издержками и/или пересылками.
Так что заказывать можно только с верой в лучшее, имеющаяся бумажка с экспертизой тоже не помешает.
А вот заказывать редкий (то есть по которому нет заключения) и относительно дорогой нож - скажем в несколько сот долларов - я бы вообще сильно поопасался. Если он еще и крупный и/или имеет откровенно роскошный вид - шансы на влет еще больше.
У меня были случаи, когда ножи задерживали на амеровском складе, а бывали, что и в Украине. К сожалению, было пара случаев безвозвратных потерь, больше - гемороя с дополнительными издержками и/или пересылками.
Так что заказывать можно только с верой в лучшее, имеющаяся бумажка с экспертизой тоже не помешает.
А вот заказывать редкий (то есть по которому нет заключения) и относительно дорогой нож - скажем в несколько сот долларов - я бы вообще сильно поопасался. Если он еще и крупный и/или имеет откровенно роскошный вид - шансы на влет еще больше.
15 сообщений
• Страница 1 из 1