Зачинено
- Khold
- Найфоман
Hogue, досвід використання.
Хог одна з найнедооцінених фірм в ножовій індустрії
, ну то і не дивно, бо вони більше виробляють всякого для вогнепальної зброї. ЕХ-01 просто бомбезний ніж, я б навіть сказав інноваційний в чомусь, особливо той що в ж10. 154 взагалі нормальне залізо. Якщо не хочете, візьміть тоді краще К320, але я б радив в алюмінії зі виставкою ж10.
В мене ще багато чого з Хогів у вішлісті. Вони, наразі затьмарили бенчмейд у моїх вподобаннях

В мене ще багато чого з Хогів у вішлісті. Вони, наразі затьмарили бенчмейд у моїх вподобаннях

- Феникс
- Найфоман-эксперт
За суперсталями я вже перестав ганятися
вік бере своє.
А от натрапив випадково на огляд цього ножа в ютубі і почав моніторити інфу, на барахолках вони проскакують в можифікаціях різних але око чіпляє тільки джімаскус і цей впізнаваний силуєт ех 01.
Чомусь раніше я не звертав уваги на данного виробника, а на разі дивлячись собі нового ножа на др, треба ж чимось в цей важкий час себе підтримати, щоб дах не поїхав, мені він зайшов по фото.
Але ще й автоматичні в них є варіанти, типу з шпеньком то все ручне відкривання, а без відповідно автомат.

А от натрапив випадково на огляд цього ножа в ютубі і почав моніторити інфу, на барахолках вони проскакують в можифікаціях різних але око чіпляє тільки джімаскус і цей впізнаваний силуєт ех 01.
Чомусь раніше я не звертав уваги на данного виробника, а на разі дивлячись собі нового ножа на др, треба ж чимось в цей важкий час себе підтримати, щоб дах не поїхав, мені він зайшов по фото.
Але ще й автоматичні в них є варіанти, типу з шпеньком то все ручне відкривання, а без відповідно автомат.
- Khold
- Найфоман
Я впустив нагоду, коли був розпродаж на блейд HQ, хотів взяти другий екземпляр ЕХ-01 у такому віконанні
,

ціна була ніжче 150 долярів
, здається, але не так сталося, як гадалося.
Все одно колись я візьму саме такий до пари свому зеленому.

ціна була ніжче 150 долярів

Все одно колись я візьму саме такий до пари свому зеленому.

- dragonfly635
- Найфоман
- Контактная информация:
Мав Деку з Магнакатом і ЕХ-03 з 154СМ. Обидва з полімером на руків‘ї. Супер-прості, робочі ножі з крутою механікою. Сталь також добре себе показала. Взагалі Дека мене здивувала, як робочий ніж на щодень, явно не гірше Para 3 LW
- Volos
- Найфоман-эксперт
- AleksR
- Найфоман
- Мутний
- Гуру-найфоман
dimus_pub, це як контора Ве-китайська і замовлені Бруталікою там власні ножі, абсолютно різні маємо продукти, а виробник один. Так й туто)
Як на мене Хоги цікаві, але потрібно щупати і вибрати модель яка саме більше зайде
Як на мене Хоги цікаві, але потрібно щупати і вибрати модель яка саме більше зайде
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
- Khold
- Найфоман
Мутний, якесь образливе порівняння з бруталікою
Мова про хога, як виробника ножів же, про кінцевий продукт та його якість. Так, моделі геть різні, та навіть дивні місцями. Але те що в них замовляють, або хоги самі співпрацюють з різними людьми, це ж не про то. Чи мало прикладів в інших виробників?
Даг Ріттер та Елішевіц це на сам перед ідея, та дизайн, а от виконання Хог. Тож не зовсім вірно, як на мене думка що RSK це не Хог.
Так, це гріптіліан від Дага , але здорової людини
А ще Хог прислухаються до фідбеку від користувачів. Приклад деки - не подобалось людям забагато гвинтів у руків'ї, та відсутність вставок з різьбою під кліпсу, та те що вона дивна та не глибока. Оп - тримайте другу генерацію вже ідеальної деки

Мова про хога, як виробника ножів же, про кінцевий продукт та його якість. Так, моделі геть різні, та навіть дивні місцями. Але те що в них замовляють, або хоги самі співпрацюють з різними людьми, це ж не про то. Чи мало прикладів в інших виробників?
Даг Ріттер та Елішевіц це на сам перед ідея, та дизайн, а от виконання Хог. Тож не зовсім вірно, як на мене думка що RSK це не Хог.

А ще Хог прислухаються до фідбеку від користувачів. Приклад деки - не подобалось людям забагато гвинтів у руків'ї, та відсутність вставок з різьбою під кліпсу, та те що вона дивна та не глибока. Оп - тримайте другу генерацію вже ідеальної деки

- GeorgCH
- Гуру-найфоман
Тут конешно пусть сам вибирає ,такий Хог in Magnacut

або ВМ в М390

зведення наприклад у мене 0,35-045,а у хога пишут 0,65-0,8

або ВМ в М390

зведення наприклад у мене 0,35-045,а у хога пишут 0,65-0,8

Life is a series of choices.
- AleksR
- Найфоман
Дякую! У мене теж є Хог. Дроп. 4 дюйми, з Блек-маскус. Не зайшов на кишеню. На поличку – чудово!

- Зольдатен
- Гуру-найфоман
звичайні фолдери типу ех... ну такоє, мені особисто не зайшло
цікавлять фронталки, вживу би десь потримати
цікавлять фронталки, вживу би десь потримати
-
- Новичок
- Контактная информация:
Я давно задивлявся як на ЕХ-01, так і на Даг Ріттер (також вважаю його Гріпом здорової людини). Нещодавно видалась змога придбати ЕХ-01 в джимаскус, алюміній не розглядав. Що можу сказати... Очікування всі справдились. Чудовий як ззовні, так і ергономічно саме мені дизайн Елішевіца, чудова якість виконання, хороша механіка, цікавий і теплий матеріал на руків'ї (погодьтесь, сприймається зовсім не так, як банальний чорний Ж10). Питання до сталі в мене не стоїть, як раз хочу попрацювати не порошком на складні, бо цей досвід прошов повз мене
Ну і в поєднанні з товстим зведенням (хтось заміряв? Я б на око дав 0,8-1 мм) і не тонким обухом ніж натякає на те, що ним варто трохи залізти в "важку" роботу. Мені здається, він доволі дурнестійкий в цілому.

- Мутний
- Гуру-найфоман
Khold, що перше в голову прийшло, а так не планую поки нікого з них)
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
RIP Aaron Hogue
Unfortunately, earlier this evening at the Reno Air Races, Aaron Hogue (son of the founder of Hogue Inc/Hogue Knives who took over the company with his brother) was flying his Aero L-29 when for an unknown reason (at this time), crashed into the ground. Blue skies and tailwinds Aaron🛩
Link to an article which has the livestream video at the moment of impact: https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... rshow.html

Unfortunately, earlier this evening at the Reno Air Races, Aaron Hogue (son of the founder of Hogue Inc/Hogue Knives who took over the company with his brother) was flying his Aero L-29 when for an unknown reason (at this time), crashed into the ground. Blue skies and tailwinds Aaron🛩
Link to an article which has the livestream video at the moment of impact: https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... rshow.html

Life is a series of choices.
- toyboxx86
- Найфоман
3,5' на алюмінії та сталі 154. Ношу, подобається, продавати не планую..мав великий ех-01, ех-03, ех-01 танто 3,5, к320 сіг сауер півавтомат на порошку. Шикарні ножі

-
- Найфоман
Сервіс у Hogue не поступається Benchmade, зламав кліпсу на sig k320, написав їм, відправили дуже швидко і без зайвих питань

- Ispitatel_Divanov
- Новичок
У меня есть Deka… мене нравится… легкий… самобытный… механика летает… на EDC самое то… но жалко его на EDC таскать… все таки денюжку он стоит вот и пылится на полке
Кайнозой закончится кин-дза-дзой