Для початку кілька слів про те чим же мені сподобався ESEE Churp. В першу чергу своєю незвичністю, по суті це старий ламповий перочиний ніж з дитинства, але який змінився з часом, отримавші зручні сучасні фішки, без яких ніж вже і якось не сприймається.
Для початку перелічу що мені сподобалось в Churp і спонукало до купівлі:
Форма. Все наче б то просто як рог будинку, але разом з тим довершенно
Відкрита конструкція на бонках. Ну тут коментувти нема чого - це просто дуже добре
Сталь D-2
Кліпса. Наявність кліпси одраху перетворила маленькій ніж, в кішенкового друга, який завжди під рукою, всяких там без чохлів.
Linerlock. Мені подабається це замок, на відміну від того ж backlock.
Розбірна конструкція.
Ціна. Зараз непрості часи, а тут доступна іграшка за дуже помірну ціну
Бренд. Я люблю купувати брендові речі... якщо б це був якийсь китайських ноунейм з Алі, то точно б не купив.
Тепер перейдемо до вражень, одразу зазначу що Churp не розачарував

Ніж зроблено якісно. Все дуже акуратно, незважаючі на бюджетність.
Але є один ньюанс пов'язаний з матеріалом руків'я: кольороів з руків'ям з нейлону, гарні, а от зелений з мікарти, таке враження що якось трохи неохайно виглядає, таке враження як коли зробив накладки, а потім не протер сіліконом - що б прибрати залишки пилу від обробки. Але сілікона десь не занйшов, протер ватною паличкою, наче б прибралось. Причому така ситуація на двох зелених.
У всіх залізко чітко по центру.
При відкриванні/закриванні чутний легкий "клац"
Жодного натяку на лют

Дуже зручний плавец лайнера, бачив на Ютуб, що людина його сточила, нащо незрозуміло, я точно це робити не буду
Заточка якісна, з коробки ріже чек.
Кліпса тугенька, але помірно не проблема вдягти на кішеню.
На диво не виникло бажання отримати опцію однорукого відкривання, для мене це дивно, але відкривання двома руками навіть сподобалось

Що б хотілось поліпшити? Кліпсу глубокої посадки.
Напевно спробую перобити під глибоку посадку: на перший погляд якщо нагріти посадочне місце, і вигнути його на 180 градусів, то кліпса стане саме глибокої посадки. Правда тоді вже буде кріпитися лише на 2 гвинти, трітій верхній вже неможливо буде закрутити. Но то справа завтришього дня і незрозуміло якого року

Ну і кілька світлин

В чоловічій і жіночій маленькій руках

В кішені

І наприкінці разом з іншіми невеличкими, для розуміння розмірів

Підсумуємо: мені Churp сподобався, синій або жовтий, а може обидва буде зараховано до моєї ЕДС Knifeкоманди

Може бути гарним варіантом для жіночої сумочки (я такому б варіанті я б зняв кліпсу, а вдягнув невличкого темляска) або для кішені підлітка.
Я б його проголосував за Churp в номінації "Кращій бюджетний ніж"
ЗІ: Як будуть нові враження - буду дописувати...