викладу цитатами :
Питання чим колоть?
Цинік:
Для колінния - піка/швайка/штик.
Для розбирання -

уривок з моєї репліки
... "Тей ніж що на фото продавався в ссср в кожному сільпо разом з сапками. Якщо його потерти об кірпіча то він добре бубе відділять мясо від костєй , буде хрящі поросячі різать, але суглоб стегна неймовірно важко буде вилущить. По моєму вообще не можливо, але ж я не требую шоб Улісс ловив кабана десь й фоткав як він відрізає окорок . Я людям вірю. тільки тим хто в ютюбі не дуже"
Відповідь мені Re: Ніж для розбирання кабанчика
« Ответ #102 : 17 Январь 2017, 12:23:09 »
Цитировать (выделенное)
"Цитата: O.Phesun от 17 Январь 2017, 09:18:42
або ножик із сільпо."
Якщо ти думаєш, що ножик на фотці з сільпо - то навіть важко визначити ступінь твоєї помилки. Це професійний інструмент, який донедавна взагалі вроздріб не продавався, не знаю чи продається зараз. ;)
Моя відповідь
Re: Ніж для розбирання кабанчика
« Ответ #120 : 17 Январь 2017, 16:55:29 »
Цитировать (выделенное)
там Улісс казав шо його ніж професійнийі, не продається в сільпо. Може й так, але дуже схожі ножі таки продавались в госптоварах. Одгин десь в хламі в гаражі валяється дуже схожий. Ми їм колись обої старі здирали., фарбу. Я й гадки не мав для чого він. Я тоді ножами не цікавився. Треба откопать якщо не зломали
Ну от вчора й знайшов.. в гастрономі в мясному відділі використовувся.. поки не почали їм обої здирать))

ціна 1,40 рубль
В руці лежить як влитий.. сталь-нержавійка якась.
Як ріже -не знаю. Тупий як поліно.
Оце ж і тему зробив, щоб визначитись.. варто з ним возится.. отчищать та точить.. може хто стикався з таким?