Маю двох колєг, які мене "надихають" до купівлі нових ножів, як отой змій:"Купи, купи...", а як людина із слабкою волею купую... І от цього разу Стілет почав розказувати який чудовий ніж випустив Майкротек, і розмір мій, і якість виконання, і сталь М390. Одне мене трохи збивало з панталику: товщина майже 5 мм, але подивившись на вагу, побачив що він такий самий як мій Фантоні. Але не так-то легко купити виявилося цього ножа, бо немає його у вільному продажу, хіба на ебей, але з добрячими націнками, але як кажуть, хто шукає, той знаходить. Зайшов якось на Блейдфорум у розділ дилерів і здибав! Саме такий як хотів: плейновий із стоунвошем, був всього один ніж доступний. В мене якраз на картці була потрібна сума. Отже, зірки зійшлися, 9 травня заплатив, сьогодні отримав, дуже оперативно вийшло.
Скажу зразу ніж НЕ розчарував, все на місці: і якісні матеріали, і чудове виконання, і увага до дрібниць, і пекельна механіка. Настільки пекельна, що коли відкрив уперше, то подумав, що я щось не дочитав і купив автомат чи асіст, настільки потужний був "клац". Коли складав, то очікував відчути спротив пружини, але то дійсно чудова механіка, при легкому відкриванні, потужний виліт і повна відсутність люфтів. Товщина леза дійсно 4.7 мм, але тим не менше зведення ближче до руків'я - 0.3 мм, а на кінчику - 0.8 мм, тобто цей ніж ще й різати буде. Клин по центру, заточка як на заводську, то досить непогана.
Коротше від сьогодні, в мене новий ніж на кишені! Дякуючи Стілету
Трохи фото: