Розкажу як і чому придбав цей годинник, може комусь буде цікаво...
Відкрив для себе бренд Momentum випадково, читав про годинники, зайшов подивиться Трайсери, і випадково натрапив на відеогляд M50 Mark II - годинник просто вразив

ну й вирішив подивитись що за бренд, заходжу на сайт а там

майже все до вподоби, хоч все купляй

особливо простий як кут будинку Steelix
Але повернемось до M50 Mark II, вирішив промоніторити ціни, коли шукав він коштував $254, зараз 294

але коли подивився дінаміку цін, то виявилось що жовтні 15-го його можно було купити майже на сотню дешевше, отже вирішив почекати... Дай думаю подивлюсь Steelix, в тім колірі що хотів

годиник коштував сотню, але була і значно меньша ціна (на Амазоні показують найнижчу і найвищу ціну, в залежності від коліру/розміру) дивлюсь White Face/Striped Band (що купив) більш ніж на половину дешевше, в ділемі який купувати перемогу здобула

в першу чергу, через те що не був впевнений в виборі, а купляв скоріше для подивиться живцем...
Годинник дуже сподобався, але сумніви щодо вибору тривають - вже другий день думаю чи залишити цей чи купити синій

синій подобаєтся більше, але і білому щось є...
Хочу звернути увагу на особливості цієї моделі, які мене привабили
1. Сатин на корпусі, сатином но лезі нікого не вразиш, але на годиннику це довоілі незвично
2. Місце розташування заводної голівки
3. Заводна голівка закручується
4. Водонепроникність 200 м
5. Незвичайне вікно дати
Мене цей годиник підкупив своєю простотою і разом з тим доволі яскравою індивідуальністю
Отже Steelix в мене буде, або такий або синій, а може й обидва

написав, і зрозумів що це найліпший вариант

а коли куплю M50 Mark II то стану справжнім Momentum(фаном)
Momentum