Давно щось з новинок собі хотів, але все не складалося, то гроші, то складно вибрати. От не поспішаючи вибирав модель і напитував де купити, чи може не купляти взагалі

Контора вирішила не тільки сталькою порадувати своїх шанувальників, а й новими моделями. Раніше були руків'я з голого г-10 або алюміній + об'ємний пластик, а тут просто алюміній.
Окрім цього особливість серед всіх інших у Кода 4- це товщина руків'я, вона мінімальна з можливого(така мабуть мета була-мінімалізм без жертвування характеристик). Але головне при цьому ні ергономіка, ні комфортність, ні робочі характеристики не постраждали.
В руці нормально сидить, хоч і слизькуватий, як і більшість нудистів, але при роботі ніякого дискомфорту, все зручно, КС завжди цим мене радував.
Ломик таки, але з хорошим різом, спуски високі й увігнуті сприяють, а зведення виявляється різне буває, в мого- кінчик 1,1-1,2 мм., основна РК 0,7-0,8 мм., п'ята 0,9 мм.
По якості мало не забув сказати, все гуд. Механіка, симетричність заточки, лиш сам кінчик трішки завалили, як і фальш

Але кліпса не моє, хоч і тримає надійно, не заважає і не натирає, та люблю коли вона пружинить, як пружинка, а тут скоріше затискач якийсь)
Фото, з тим що під рукою було, на диво братнє вийшло, формфактор сприяє-

То ж можна сказати маємо Себензу від КС, розмір і спуски із схожої казки, нудист, вид в міру політкоректний, проти Талвара

Тестів в буквальному розумінні не робив, хоч і визначився швидко, що ножик нрав і приживеться. Заточка в районі 50*, різав мідний двожильний кабель 2,5 квадрата, стругав з виворотами й без, сухий дубовий брусок-все чудово контролюється, смачно ріже й ніде не наминає

Потім домашню курицю підготував до мангалу, спеціально поперерізав товсті кістки, після того готову, з жару, на порції розділив, так само варварсько

Але тут, як й із аус8 на Еспаді, фініш клину сатин, схоже полірований навіть, але чомусь саме на сатині від КС, сталі обидві, темніють місцями, навіть полочники

Після розрізання гарячої, замаринованої приправами і майонезом курки, таке побачив-

Флітц з легкістю почистив, але покриття гадав КС робить лиш з понту, а воно он як, інколи може й в тему бути

Дякую за увагу, ну й рекомендую, позитивний і приємний ноже