Потрібен ліхтарик, трошки спробував розібратись з темою, тепер стою перед вибором:
Led Lenser H7

Є звичайно варіант Fenix HL21, але чомусь субєктивно не хочеться його брати, сам не знаю чому. Рік тому начитався про Зебри - майже купив, але на той час нічого не планувалось з виходів, потреби особливої не було, тож не купив. Нещодавно заходився вибирати, вирішив глянуть альтернативи зебрам, надибав Led Lenser H7 і зацікавився.
Тепер, власне, умови задачі):
В планах мультигонка (вєло-, пішо-, трошки спелео- і альп- перегони з елементами орієнтування). Минулі рази користувався китайським хедлампом за пару доларів на 3хААА - толку від нього мало, ДУЖЕ мало, та і батарейки жере немилосердно.
Ліхтар буде на ролі ЕДЦ - лежатиме в машині, використовуватиметься в усіх нечастих вилазках (без конкретного спорт-нахилу) - простий туризм, природа, перважно пішки, сподіваюсь що будуть і мультигонки, можливо - квести, водний туризм, ну і обовязково - дача, шашлик, кемпінг. Велосипеду не маю, поки не планую, катаюсь хіба що на тих же гонках, тобто вело - не основне.
З того що сподобалось у Ледлензера - регулювання розсіювання променя, регулювання потужності "вручну", рознесений з "головою" бат. блок. Засмучує тип живлення 3хААА - на моєму китайці - незручно ці купи батарейок, їх вага, хоча тут вони на потилиці, можливо це не так суттєво. Д того ж в форматі АА уже маю акумулятори, тож тут перевага на боці зебри з її 1хАА. Переваги зебри - наявність контроллера (якщо я правильно зрозумів) ну і сподівання на більш надійне виконання в плані якості і зручності користування. По лензерах інформації і користувачів суттєво менше, наскільки зручно буде смикати на потилиці той регулятор - не знаю.
І останній аргумент - ціна. Тут Ледлензер вдвічі цікавіший - знайшов його за 310 грн. В принципі з міркуваннь практичності - це вагомий аргумент - платити тільки за зручний тип батарейок зайві 300 грн не хочеться. Але і економити на даному етапі немає необхідності. Тобто якщо справді є за що платити 600 грн за зебру і воно того варте - краще купити зараз Річ і знати що і через рік-два, а може і 10 не буде питання з вибору налобника.
Наперед дякую тим, хто відпише, час для вибору ще є ,але небагато. Якщо щось не враховую - пишіть, якщо є інші варіанти - підкажіть, агрументи - вислухаю.