Если с одноруким открыванием тогда с клипсой, обычный без клипсы лучше брать
ИМХО стоит взять венгер

Клинок очень длинный.Kenguru13 писал(а):Венгер длинее и мне больше рукоять нравится в руке как лежит, но у викса рукоять качественней
Если с одноруким открыванием тогда с клипсой, обычный без клипсы лучше брать
ИМХО стоит взять венгер
В однопредметникеS-Dax писал(а):Для себя вырал бы Венгер. На нём нормальная открывачка для консерв. А так они почти одинаковы...
Но это одна сторона медали, а вторая что на узких ножах она очень сильно способствует однорукому открываниюу Вена дуже незручна кліпса. при роботі врізається в руку.
ах да-да, точно... я и забыл про новые модели. машинально подумал именно про старый Рейнджер.Thorwald писал(а):от щодо Вена згоджуся з Ігорем - треба шукати старий Рейнджер.
вони дійсно класні були. шкода, що від них геть відмовилися
ну модельный ряд называют часто "100 міліметрові".Thorwald писал(а):не 100, а 108мм
так, дуже класний мінімаліст. я щоправда використав його як донора для бундесверівського ножа
himeraha. так у тому то й справа, що старі були якісніші. нові Ренджери якісь на дотик ненадійні, плашки люфтять і звук пустотілих шкаралупок.
ну це для ламерів. ми ж не такі..ну модельный ряд называют часто "100 міліметрові".
на барахолці Рейберта регулярно бувають нові навітьThorwald писал(а):ну це для ламерів. ми ж не такі..ну модельный ряд называют часто "100 міліметрові".![]()
ну червоний, зелений. то таке. віксових бундесів у гарному стані - ду-у-у-у-уже пошукати треба. я зробив по своєму.
взагалі серія добре що відновили серію Сафарі, тільки шкода не всю. я тут на форумі робив тему по цій серії. подивіться - не пожалієте