Хотілося б знати чи є такі ножі в учасників форуму, як він в експлуатації...
Мало не забув про пінцет і зубочистку. Ну про зубочистку багато не розкажеш, а от пінцет - дуже потрібна річ коли треба витягти скалку або колючку, дістати з принтера зажований папір, протягнути нитку в голку з маленьким вушком...tajmer писал(а):Дякую! Як обіцяв - буду викладати фото
ось перше випробування яке випало на долю моєму Віксу
http://io.ua/19322822
при нарізанні продуктів проблем не було, заточка тримається (передпліччя побрив)
також використовувалась відкривачка (для пляшок із пивом і банок з консервацією) - нарікань ніяких нема.
кілька днів тому користувався великою викруткою (суміщеною з відкривачкою)-приручував підлокітники до крісел на роботі, працює нормально, товщина якраз така як треба...
штопор - без коментарів, незамінна річ на корпоративах...
шилом-розгорткою та відкривачкою для банок поки-що не було можливості скористатись
кільце для ключів- не користуюсь але нехай буде ).
В комплекті йшов власне ніж, упаковка (картонна сірого кольору) та чек. Зараз ніж комфортно прижився в маленькій кишені джинсів, глибини (кишені)вистачає з запасом, ніж не заважає.
Я вже настільки до нього звик що і не уявляю як я раніше обходився без ножа
Маю гараж для нього.Оdezza писал(а):Але Геркулес вже буде трохи завеликий, тобто товстий. Для того, щоб його носити на собі.
trailmaster писал(а): Маю гараж для нього.