il coltello писал(а):руків'ям бажано з карбонфібри
український ніжil coltello писал(а):дроп-пойнт, спеар-пойнт, американське танто, тощо

il coltello писал(а):руків'ям бажано з карбонфібри
український ніжil coltello писал(а):дроп-пойнт, спеар-пойнт, американське танто, тощо
хм...а Ви читали тему про мій ніж? той що я собі зробив?он будет удобен? не слишком то эргономичная рукоять
я с удовольствием посмотрю, без презентации, в кулуарах... ты писал, что на Мастере многие ножеделы загорелись, есть результаты?Thorwald писал(а):доречі на СГ можемо влаштувати невеличку презентацію-тест мого ножа.
може він і не вершина майстерності, але принаймі у ньому реалізовані всі праметри і можна зрозуміти ідею
Нічого дивного, пчак менш універсальний ніж за "берестечковий". Це, по-перше. А по-друге, а хтось пробував розвивати концепцію пчака? Я про такі експерименти не чув.Thorwald писал(а):уявляю собі пчак з америкнським танто...тільки то вже буде казна що а не пчак
Я б хотел.Nerv писал(а):мне интересно другое. а кто из форумчан хочет такой нож для выходов на природу? он будет удобен? не слишком то эргономичная рукоять
так це і не дивно. одні й ті ж кореніно при всем при всей схожести с выше перечисленными ножами
я з собою його прихоплю.я с удовольствием посмотрю, без презентации, в кулуарах... ты писал, что на Мастере многие ножеделы загорелись, есть результаты?