Thorwald писал(а): читаю тему і трошки дивно від категоричності та однозначності багатьох дописувачів
щоб визначитися з ножем треба визначитися з самим поняттям бушкрафту. відповідно роботи, які для нього передбачені.
go on
Thorwald писал(а): читаю тему і трошки дивно від категоричності та однозначності багатьох дописувачів
щоб визначитися з ножем треба визначитися з самим поняттям бушкрафту. відповідно роботи, які для нього передбачені.
Так точно.corsar_s писал(а): Который Helle?
Нє боже мой.. просто як казав Thorwald, треба опредІлиться з задачами. Задачи, вижить в яру біля Каравану, чи пройтись по Коропову опитним виживальщиком, трохи відрізняються по моєму. Одне діло тягать байду по коліна по яру.. а інше підкотитись з такою штукою до поселянки.. і показать шо єю можна робить при виживанні.. зовсім інше діло і ціль.. тож і інструменти треба різні.il coltello писал(а): Сарказм - діло святе.
так мова була про бушкрафт. бушкрафт та виживання - різні поняття. хоч багато технік спільніO.Phesun писал(а): ройтись по Коропову опитним виживальщиком
надо-надоcorsar_s писал(а): Конкретные бушкрафтерские задачи, конкретные бушкрафтерские формы.
Я, просто, не думал, что даже это надо уточнять.
Да да...Thorwald писал(а): бушкрафт та виживання - різні поняття
это из серии "сферического коня"Urs писал(а): А я вот теперь и не знаю, я выживаю, или бушкафтом занимаюсь. Или вообще ни тем,ни тем. В чём принципиальное отличие?
То есть, если выживальщик умер,то он просто бушкрафтер? Тогда мы пока все выживальщики.
Блин , так я оказывается "бушкрафтер" со стажем !Чкылчи писал(а):
надо-надо
а то ведь только третья страница, а уже столько коллизий
и оказывается заготовка дров это бушкрафтерская задача. палатку поставить - бушкрафтинг. батонить полешки - бушкрафтинг.
Будь уверен - "бушкрафтом"Urs писал(а): А я вот теперь и не знаю, я выживаю, или бушкафтом занимаюсь. Или вообще ни тем,ни тем...