Nerv писал(а): ↑21 сен 2023, 11:30
я в загалі не бачу в чому ідея.
так я все написав в першому своєму повідомленні
viewtopic.php?p=1494214#p1494214
Так само як і сказав про те, що вже мав отой Вуркас СП36, який Ви рекомендуєте придбати, і переконався, що це не є хороший варіант, щоб світити в стелю, скажімо, 3-4 год підряд, бо почнеш світити на одній яскравості, а в кінці будеш мати втричі нижчу, вже буде як в льосі. Тому і продав його.
Також пояснив перевагу в'язанки з трьох: 1. стабілізоване світло, 2. довший час роботи (у випадку 21700) 3. можливість використовувати в інших потребах (на велосипедах, взяти з собою на пішу прогулянку і т.п. (Вуркас СП36 для цього надто незручний, переконався) 4. можливість вибрати ліхтарі з діодом 519А, який, як на мене, має набагато кращий відтінок світла, аніж той Самсунг на Вуркасі.
Ще далі не бачите переваг?
Nerv писал(а): ↑21 сен 2023, 11:30
топто пережили зиму з відключеннями, нова іде. родина без ліхтарів і тут хоба "Ідея"! купити членам родини однакові ліхтарі, щоб світити ними в стелю в одній кімнаті.
ні, ліхтарі вже є,
я про них писав, показував (зі світлодіодної стрічки, з живленням від акумуляторів шурупокрута)
мова про те, щоб цією в'язанкою з трьох ліхтариків освітлювати в цетральній (найбільшій) кімнаті, спрямувавши промені в стелю.