С ударом, почти наверняка?Manowar писал(а):Urs
Хороший агрегатсам думал его брать,но в итоге взял Милуоки.
Якщо говорити про ударні дрелі, то я не бачив жодної, яка б чудового гризла бетон. Хоч там 1000Вт, хоч скільки, але бетон такі дрелі гризуть дуже повільно. Перфоратор просто пролітає за пару секунд там, де дрель гризе пару хвилин.Manowar писал(а):Novak
Ну если он ударный,то замечательно грызёт бетон.
Панелька від панельки різниться. Зовнішні стіни 9+ пов. панелек періоду СССР, як правило, досить слабенькі, бо там додавали щось типу керамзіту для утеплення. А от внутрішні перегородки блоків (саме блоків, а не гіпсових стін) - це щось. Може це особливість мого регіону, але туди часто давали камінці типу граніту, на який якщо потрапиш, то... Я раз так попав, коли пішов на виклик із шурупокрутом повісити пару картин. Картин виявилося не пару, а штук 5-6, а одна із стін - це була стіна бетонного блоку, а ще одну картину пані захотіла повісити на несучу колону будинку (а там бетон теж ого). Ну що ж... довелося обрізАти пластикові дюбелі, бо більше 2 см засверлитися шурупокрутом я не зміг. Добре що то були всього лиш картини. А ще виручило те, що сверл було декілька і вони були добре заточені.Manowar писал(а):Мне в панельке хватает,грызёт бодро.
У меня аналогично, ударный бош грызет даже крепкий советский бетон, лет этак 10 назад к нему были куплены родные бошевские сверла для бетона. Работаю исключительно по дому, редко, но метко. Перфоратор тоже есть, но пользовался им один раз для штробления.Manowar писал(а):Мне в панельке хватает,грызёт бодро.
Естественно перфоратор рулит,но для дома он не нужен.
Буры...EnzoF писал(а):У меня аналогично, ударный бош грызет даже крепкий советский бетон, лет этак 10 назад к нему были куплены родные бошевские сверла для бетона. Работаю исключительно по дому, редко, но метко. Перфоратор тоже есть, но пользовался им один раз для штробления.Manowar писал(а):Мне в панельке хватает,грызёт бодро.
Слава богу , такого случая у меня не былоKos70 писал(а):Буры...EnzoF писал(а):У меня аналогично, ударный бош грызет даже крепкий советский бетон, лет этак 10 назад к нему были куплены родные бошевские сверла для бетона. Работаю исключительно по дому, редко, но метко. Перфоратор тоже есть, но пользовался им один раз для штробления.Manowar писал(а):Мне в панельке хватает,грызёт бодро.
Бошевские - не бошевские, об арматуру ломаются одинаково.
Подивився ціни на ОЛХ і побачив, що вони за два роки часу навіть трохи впали (в доларах).Urs писал(а):Весной купил два таких шуруповёрта,себе и другу. DeWALT DCD790D2. Безщёточный, 18В.