А мені це дуже зручно робити фікседом з Опінеля, який до того ж гарно ріже і не колить картоплю

ЗІ: НІколи не брав масло на риболовлю, хоча один колишній приятель постійно брав
А мені це дуже зручно робити фікседом з Опінеля, який до того ж гарно ріже і не колить картоплю
Ось тут з 3:33 реально те, що я ізулою роблю.
Хто це?
Мізинцю важкувато, коли я щось стругаю. При інших роботах все нормально. А за кільце і погратися можна, і витягати зручно. Якщо додати довжини до руків'я і леза, то вже буде незручно носити догори дригом.
Нехай це залишиться загадкою. Нічого військового чи крімінального
Навіщо замовляти такого коротуна, якщо його можна і так придбати. З руків'ям під себе я ще не визначився. Але вже точно визначився, що ніяких сканді, скандівексів і ніяких зведень у 0,1-0,3 мм + твердість треба не більше 58. Ще треба сталь придумати, бо порошки одразу ні, хоча 3v ще не розсмакував, може сподобається... Коротше, ще вигадувати і вигадувати.
Для цього ножа треба не бажання, а тверезий розрахунок, чи треба він, чи ні.
Мені ізула зручна, вам не зручна, це нормально. Дивно, що ви цього не розумієте.
Бо тільки
Бо мені ніж подобається. Вам от подобаються кліпіти, а я їх вже три роки фактично не ношу.
Я там вище відео скинув. Там огляд.