Сподобалось що майже всі фікседи можна розкрутити

Якби сам не робив ножі, то напевно б купив...
В них і клинки є і набори для збирання ножа власноруч, але форма залізка не сподобалась.
Стоит копейки, легко обрабатывается. Большинство предпочитает не париться - как обычно.
Ramok, якби я міг рекламувати ці ножі все склалося би інакше. Так я усюди писав і створював теми для їх обговорювання, бо мене не помічали. Мені прикро, що я просто хочу поспілкуватися про ножі, мене або не помічають, або говорять такі речі і навіть з наїздами. Я не бот, я реальна людина яка не прив'язана до жодної компанії, не бачу в цьому питанні якусь рекламу, і якщо в мене вдалося дійсно про рекламувати, мені за це ніхто не платив))
Ви задали питання, кілька людей і я в тому числі відповіли, щось не схоже на непомічають та наїзди. І до речі подякувати за відповідь це гарний тон/+ в кармуІгор Шевченко писал(а): ↑20 апр 2023, 21:12 Мені прикро, що я просто хочу поспілкуватися про ножі, мене або не помічають, або говорять такі речі і навіть з наїздами.
Дякую вам велике за відповідь! Просто як завжди спочатку помічаєш погане
Автомобильный электролит это не концентриванная серная кислота .
Трохи не так, там по принципу перетворення окису заліза (тобто проводиться обробка ржавого заліза) в карбіди, які мають властивості кераміки і надійно ізолюють залізо від подальшого іржавлення. (перетворювач ржі)....
З ними не знаю, бо нема їх щоб порівняти.
В фосфати, а не карбіди.