Новинки ліхтарів
- Сергей Сергеевич
- Гуру-найфоман
Новинки ліхтарів
Ответ с Али:
Due to Aliexpress regulations, we cannot ship to Ukraine for now!
You can place order on our our official website . https://www.firefly-outdoor.com/ we can ship it there
- Сергей Сергеевич
- Гуру-найфоман
Новинки ліхтарів
Может просто отговорка...
Ну вот вежливо и "послали"

П.С. Если серьезно - не знаю что у них там за правила, наверняка каждый продавец сам выставляет перечень стран куда высылает. Помнится Айсбим не слал к нам, еще какие-то производители...
- Nerv
- Гуру-найфоман
Новинки ліхтарів
Національне агентство з питань запобігання корупції внесло китайську групу компаній Alibaba Group Holding Limited, яка, зокрема, надає свої платформи для продажу товарів з вивезеної із захоплених територій України міді, до переліку міжнародних спонсорів війни.
https://www.ukrinform.ua/rubric-economy ... vijni.html
може тому?
Carpe diem
- Сергей Сергеевич
- Гуру-найфоман
Новинки ліхтарів
Не думаю, что какой-то конкретный продавец на Али прочитал эту новость, "обиделся" и решил в Украину не поставлять

П.С. Оффтопим

- Alter ego
- Найфоман
Новинки ліхтарів
Acebeam вже відправляють в Україну.Сергей Сергеевич писал(а): ↑21 авг 2023, 12:32Помнится Айсбим не слал к нам, еще какие-то производители...
В той час коли був ще зацікавлений H16 запитував про доставку, відповіли що поки не співпрацюють з службою доставки що може це здійснити і постараються це виправити найближчим часом. І тижня не пройшло як з'явилась доставка в Україну і згодом надіслали листа з повідомленням про це.
-
- Гуру-найфоман
- Контактная информация:
Новинки ліхтарів
пообіцяли продати PL47MU з купоном по ціні як на Алі.
Якщо вигорить, мабуть візьму.
Якщо вигорить, мабуть візьму.
Последний раз редактировалось Karl 22 авг 2023, 05:20, всего редактировалось 2 раза.
СМЕРТЬ РАШИСТСКИМ ОККУПАНТАМ!
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
Новинки ліхтарів
У меня второй вариант, к Тарасу едет первый (ты и так знаешь). Я уже рассказал, подождём его...
Я плакал, что у меня нет ботинок, пока не встретил человека без ног...
-
- Гуру-найфоман
- Контактная информация:
Новинки ліхтарів
…
Последний раз редактировалось Karl 22 авг 2023, 05:19, всего редактировалось 1 раз.
- Balu
- Найфоман
Новинки ліхтарів
трохи офу - у Хенка знижки на популярні ліхтарики.
https://intl-outdoor.com/led-flashlight ... rder=price
Знижки реальні, не як часто роблять на Алі, спочатку дорожчає, потім "знижки"
https://intl-outdoor.com/led-flashlight ... rder=price
Знижки реальні, не як часто роблять на Алі, спочатку дорожчає, потім "знижки"
...
- Мутний
- Гуру-найфоман
Новинки ліхтарів
Сергей Сергеевич, в московію навіть почали продавати через алі, а нам не хочуть, щоб і оплата зручніше і ціни дешевше, писав як зараз ситуація і чи планують колись про нас подумати, написали - мейбі.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
-
- Найфоман
Новинки ліхтарів
стало цікаво, пробую, замовив в версії Е21А 3800 Міх, оплата пройшла, зараз статус замовлення "готується до відправки"
От буде кумедно, якщо відправлять

- Мутний
- Гуру-найфоман
Новинки ліхтарів
Novak, не відправлять бо таку оплату для нас вони не застосовують і напряму з алі не шлють, вчора писав бо розсилали рекламу. Поки не цікаві ми їм, а кілька місяців назад зробили москалям можливість брати на алі.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
-
- Гуру-найфоман
- Контактная информация:
Новинки ліхтарів
Я теж їм позавчора написав. Відповіді немає, повідомлення непрочитанне. Тобто, не морозяться, а не читають.
Я б Манкер з NW взяв би однозначно, якщо б знав, що гарантовано його пришлють.
Мініатюрний, гарний.

-
- Гуру-найфоман
- Контактная информация:
Новинки ліхтарів
Якщо б були не цікаві, не висилали б з оф.сайта.
Я читав на фонарьовці, що Хенк не шле в рф і білорусь. Принципово. І там один з рф домовлявся через камрада в Казахстані.
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
-
- Гуру-найфоман
- Контактная информация:
-
- Найфоман
Новинки ліхтарів
статус замовленя на Алі змінився на "очікуйте на доставку", щоправда трек-номеру нема поки.
що, виходить таки відправили, чи як?
-
- Гуру-найфоман
- Контактная информация:
-
- Найфоман
Новинки ліхтарів
А взагалі Алі якісь коники викидає.
Вчора я замовив цей Fireflylite PL47MU, перейшовши на Алі по посиланню, яке дав Сергей Сергеевич
При цьому внизу сторінки товара було купа інших фонариків від Fireflylite, представлені в цьому ж магазині і я передивлявся сторінки, де їх теж можна було замовити, читав відгуки, характеристики. Але якшо спробувати зайти в товари магазину через його головне меню, то там було порожньо, жодного товару (про це тут вже згадували).
Сьогодні ж, навіть якщо я пробую перейти по посиланню від Сергей Сергеевич, чи зі сторінки, де вказано моє замовлення, то, крім самої сторінки товару, більш нічого від Fireflylite нема в рекомендованих, тільки всілякі Софірни, Вуркоси та ін фонарики.
Таке враження, що щось перешкоджає замовленню товарів Fireflylite з фірмового магазину на Алі.
Якби не було отого вчорашнього повідомлення від Сергей Сергеевич, з посиланнями, то ці фонарики просто не відображалися б на Алі у пошуку. Дивина, тай годі!
UPD/ Зайшов на Алі через Тор і... все є, і в магазині Fireflylite купа товарів і в рекомендованих.
Отже, Алі (або власник магазину) явно блокує покупки з України в їх магазині на Алі.
От, цікавий малюк на 519А https://nl.aliexpress.com/item/10050050 ... h%21NL%210
Тому, кому треба, користуйтеся посиланнями в цій темі, поки це можливо.
Вчора я замовив цей Fireflylite PL47MU, перейшовши на Алі по посиланню, яке дав Сергей Сергеевич
При цьому внизу сторінки товара було купа інших фонариків від Fireflylite, представлені в цьому ж магазині і я передивлявся сторінки, де їх теж можна було замовити, читав відгуки, характеристики. Але якшо спробувати зайти в товари магазину через його головне меню, то там було порожньо, жодного товару (про це тут вже згадували).
Сьогодні ж, навіть якщо я пробую перейти по посиланню від Сергей Сергеевич, чи зі сторінки, де вказано моє замовлення, то, крім самої сторінки товару, більш нічого від Fireflylite нема в рекомендованих, тільки всілякі Софірни, Вуркоси та ін фонарики.
Таке враження, що щось перешкоджає замовленню товарів Fireflylite з фірмового магазину на Алі.
Якби не було отого вчорашнього повідомлення від Сергей Сергеевич, з посиланнями, то ці фонарики просто не відображалися б на Алі у пошуку. Дивина, тай годі!
UPD/ Зайшов на Алі через Тор і... все є, і в магазині Fireflylite купа товарів і в рекомендованих.
Отже, Алі (або власник магазину) явно блокує покупки з України в їх магазині на Алі.
От, цікавий малюк на 519А https://nl.aliexpress.com/item/10050050 ... h%21NL%210
-
- Гуру-найфоман
- Контактная информация:
Новинки ліхтарів
При спробі оплати вже пише, що доставка у вибраний регіон недоступна.Novak писал(а): ↑22 авг 2023, 14:26 От, цікавий малюк на 519А https://nl.aliexpress.com/item/10050050 ... h%21NL%210
Дивився я його на оф.сайті, в нього промінь шилом. Мене не влаштувало. Чи то я плутаю з Емісаром Д1 міні….
А на PL47MU проплату пропускає і пише доставка в Україну безкоштовна.