GeorgCH, мне хватает телефона + sennheiser hd 200 pro.
Так шо насчет сравнения vg-10 и 440с, кто-нибудь сравнивал специально?
Если простыми словами, чи держит ендура лучше чем ганзо?
RPD_macro, мені від бенча 440с сподобалася була, 154 ні, від Спая вг10 нормально, хороший різ, але порошки їх любі цікавіші. В Ганзо 100 років тому і 10, лише ножі юзав, тоді пластилін ще був як у трамонтини томатної з серейтором. Зараз хвалять і д2 теж, але я хз чи воно так, Грінторн теж часто нахвалюють, а сталь там лише під реблейд.
Тому в даному випадку однозначно Ендура для різу краще, але якщо не для тестів то пох)
ljoint, я можу, на рівні Опінеля нержи, в Грінторна теж щось схоже з назвою Д2, й т.п.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
Жора,
гарбуз удобно чистить Овощечисткой.
Оч дешево и Крайне эФфективно.
И в цЕлом-
Деда, ты п прекратил стебать все и везде ?.
А то ваще не понятно ни тв0Йо мнение , ни твои фото/ не твои , ни твой кот/ или королевы/ныне покойной..
То ты пенсионер / то Готов итить куда то вместо кого то..
А учитывая что ты "офицер ВДВ"- не скатывайся до уровня Писуна или полковника Карла..
Один постоянно пЬян..,
другой постит чужое как " свое
", Но Должны слушать "(с)..
Ты ж можешь Учить новых..
Или - чтото не позволяет ?..
штрафной писал(а): ↑12 фев 2023, 17:30
ты п прекратил стебать все и везде ?.
исправлюсь
Овощечистки у меня нет.вру нашел ,есть опинель,попробую
По поводу рейтинга сталей- это мое субъективное мнение.соррян если кому-то обламал продажи.
По поводу дальнейшей службы-занимаюсь,так как в 92 году был комиссован со снятием с Ву.
Ігор Шевченко, у мене нема. Але. Вони налаштовані на закордоння. І там вже багато відосів про бпс. Якщо б вони були погані за свою вартість, то вже б обгівняли давно, як це було зі скіфами. А так, схоже, що ціна-якість відповідають.
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
Ігор Шевченко, їм аналогів немає серед серійних в любому випадку. Мають і нержу і вуглець, конструкція фултанг, шкіряні піхви не китайські за 2 копійки і ціна 30-35.
Поганих відгуків не чув, лише що ножі на свої гроші й не шкода користуватися, собі думав, але вирішив літа зачекати.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.