Nerv, Тулл АА більше наключника нагадує і видом і вагою, але світить чудово, вистачає на все, весь формат АА їсть що цінно. Якщо хочеться чогось більше чім просто простий ліхтарик краще брати щось інше. Єдине кліпси подвійної йому невистачає, щоб в обидва боки працювала без перечіплювання по корпусу.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
Ану я розповім свою історію з цим малюком.
Хотів я щось таке взяти для дружини формату АА щоб метал гідрид перетравлювало. І от трапив на срібного кольору з холодним світлом. Дружині сподобався, а мені холодний відтінок не дуже (але срібний корпус - так). І думка купити з теплим світлом не покидала. І тут Сергей Сергеевич, як раз продавав свого з нічією 4к та жирною комплектацією. Жінка наче погодилась на заміну. Але в решті решт залишили і срібний. То тепер два в хозяйстві. Срібний - холодний та чорний - теплий.
Як і казав годую нікель-метал гідридними акумами (їх десь з десяток в хаті), теплий зараз живе на тумбочці біля кроваті - ставлю як нічник, але без діфузора. Світить навіть не знаю, не рахував, але більше двох ночей це точно. Срібний дружина таскає у кишені.
У підсумку гарний всеядний малюк у кишеню, який не буде про себе нагадувати ніяк, аж поки не знадобиться.
Мутний, а от кліпси йому в цілому не вистачає, хоча б односторонньої. Бо те що на ньому в стоку це треш. Мабуть єдиний такий недолік, як на мене
Nerv писал(а): ↑21 фев 2023, 19:55
колеблюсь между TOOL AA и Sofirn SP10. пока не выбрал
ты же андурил не любишь,поэтому ответ очевиден тул конешна ,а если когда-то листал "Плейбо́й" и знаешь историю,это кролик без бабочки,посмотри на логотип
Но бери с Nichia
У загадочных женщин, по словам Хефнера, всегда было что-то грязное в душе, а девушки из Playboy были чистыми, ясными и искренними, они ничего не скрывали.(с)
Karl, первый, давно хотел на АА. Качество конечно уступает фениксам и олайтам, но за свою цену хорош. У меня уже был люминтоп дальнобойный. Этот брал за 750 грн (-50 за клипсу, итого 700).
Зато хайкри феникс не ставит