Первый порез
- ukrainec65
- Новичок
Re: Первый порез
не про сам різався...замовив якось крису і опінельку здається,отримати попосив племінника.Привіз,розпакував...Поки відповів на питання"а для напіга ця шпунька на лезі" отримав чергове питання - а є якийто бинт 

активіст руху "бан за албан"
Что нож не игрушка дошло в 5 лет.Измываясь над тыквой(путём ширяния в неё ножиком) пришпилил кожу между большим и указательным пальцами левой руки.Нож вытянул, не орал (чтобы не влетело
).Шрам видно до сих пор. Но от нашей болезни не вылечился(а может то была прививка вируса?!?
) 

Практически аналогичная ситуация с порезом, тоже примерно в таком же возрасте, тоже жёлтый пенопласт только обыкновенным копеечным кухонником, оказывается не один я был таким "рыбаком"Messer писал(а):Мій троюрідній брат - моряк дальнього плавання. На день народження (років з вісім мені стукнуло приблизно ) подарував Вікс. 1978 рік, такого ножика в селі не було ні в кого. Срібляста ручка, два леза - велике і мале. Як зараз пам'ятаю - читали з пацанами всім кагалом - Victorinox Switzerland Stainless Rostfrei. "О-О-О!!! Хвірма!!!"
Так ось, вирізав ним з жовтого пінопласту поплавок (знаєте, колись на стройці можна було знайти два види пінопласту - білий, той, що на кульки розпадається (називається пінополіетилен) і жовтий, однорідної будови - пінополістирол). Розтяв пальця, значить, до костомахи. Вказівного на лівій руці. І що цікаво: шрам перемістився з часом від одного краю фаланги до другого - ближче до долоні, коли рука з віком збільшувалась в розмірах. Як при дослідах на біології, хто памятає: пророщуємо квасольку, на корінчику наносимо рівномірні поділки і спостерігаємо, як той корінчик росте в довжину, відстань між поділками збільшується ближче до кінчика.

Последний раз редактировалось Banifatsy 15 июл 2012, 18:22, всего редактировалось 1 раз.
Помню будто было вчера! В пятом классе вырезал лодку из соснового бруска. Местами стругал на себя и зацепившись за волокно ветки сорвал нож и порезал большой палец ровно пополам до начала роста ногтя. Сейчас, спустя годы, об этом напоминает шрам, съехавший в сторону на 2см. Помню будто было вчера.
Все недостатки ножа компенсируются необязательностью его покупки (с)
Endura 4 Emerson Wave
Endura 4 Emerson Wave