Не нада ніде їздить.. візьміть кредит в 50000 з об'яви в газеті й втечіть на неділю в голосіївський ліс, як час прийде платить. з китайським складнем і літрою горілки.proscriptusv писал(а): не впевнений, що я, як містянин, можу отримати адекватний досвід бушкрафтингу без переїзду на відповідну місцевість надовгий час.

Я колись добре піддатий, првіз дівчину до дому, на караваєвих дачах.. часа в 2 ночі.. пока то сьо..таксі відпустив.. ну розпрощались.. травень, такий парк вздовж Уманської, кльовий.. пройдусь думаю... яааак пошов.. йшов.. йшов.. сів на колоду і заснув.

Розвернувся пройшов від рейок.. рейки зникли.. дивлюсь- заблудився в конець. Туди -сюди.. ліс і тішина, тільки ворони гавкають. Злекався, що ж думаю робить.. був би у мене бушкрафтерський ніж- друге діло.. нарубав би собі дров, витесав би бумеранга, збив би ворону пожарив би .. не пропав би короче поки спасатєлі найдуть. А без спеціального ножа- біда.. можна пропасти навсігда.
Ну думаю, треба шукать рельси й чесать вздовж.. може хто з пасажирів в окно викинув якого ножика поломаного.. тоді виживу, ну або дойду до людей по рельсах.
Ну й почапав... йду-йду.. сонце вже високо, припікає... впрів.. от думаю був би ніж для виживання з собою, я б якого колодця невеликого викопав би..або хоч холодне лезо полизав би... пить же хочеться..і чого я на танці не взяв боуї якого невеликого.. корю себе але чвалаю. Дивлюсь, попереду щось біліє і дерева рідшають.. ура думаю , може там люди є. Виходжу з лісу... тьфу ж ти .. це ж треба таке.. Центральний Київський Закс передо мною і повітрофлотский міст. Вибрався на дорогу , взяв грача і поїхав дудому... Виходить пройшовся я з караваєвих дач до повітрофлотського мосту. От такі є в Києві шикарні місця для бушкрафтинга.. і їздить нікуди не треба..треба тільки ввести себе в нужне емоційне состояніє.