Khold,
На моем коде, на гране, появился скол просто от удара пластиковым брелком сигналиции… Да он оч маленький, но он есть…
Я уже писал, что потертый титан, мне нравится, потертое анодирование, мерзость мерзкая Ну, такие у меня живут в голове тараканы…
Дюк писал(а): ↑21 авг 2021, 17:18
На моем коде, на гране, появился скол просто от удара пластиковым брелком сигналиции… Да он оч маленький, но он есть…
то фейк наверное
servadal писал(а): ↑21 авг 2021, 19:11
У меня code4 больше года был единственным ножом, и каждый день на кармане, на рукояти не было ни единого следа, ни потёртостей ни сколов
Маю тепер не просто Код 4, а прям секс)
Легкі тести провів, ріже шикарно, 0,2 зведення і кут 34* рішає, а ще ж високі спуски від обуху. Чім більше ношу, тим все більше нрав те як майстер обіграв форми- весь ніж заграв по новому, фініш блеквош теж тому сприяє. Таки не даремно взяв Кода знову, перший пішов, бо здалося що йому чогось не вистачає, а тепер джентельмена від КС маю)
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
Мутний, дякую за добрі слова. але хочу зауважити, що форму кліна я не чіпав, бо намагався лінії РК та обуху залишити без змін. І, на жаль, глибина виборки на спусках не залишила мені інших варіантів крім підйома спусків до обуху і цього ледь вистачило. До речі, як став шпеньок на змінену площину леза?
gandelf, таки да, форми ті ж, але виглядає зовсім все інакше, не придумав просто тоді, як то на словах пояснити) Шпеньок став без проблем з площинами, хоча сам шпень вибісив мене знатно. По перше на червоному фіксаторі- довелося гріти. По друге він дуууже м'який і шліц незручний по товщині, хоч викрутити, хоч закрутити, без заминання гранів не зміг ніяк, доводилося кожен раз Кобру Кніпекс брати в поміч. GeorgCH, Тому якщо робити кастом, першим ділом я б шпеньок замінив, або на дирку, або на новий шпень з вейвом, або просто на якийсь з норм металу, чи з титану в колір шоб. Хоча кастомне руків'я, саме стоковому коду саме то, прям що лікар прописав по товщині/повноті. А от моєму то зайве, щас він з рідним руків'ям саме такий як треба, плаский, різучий, не тяжкий і не легкий, фікс практично і до того ж цілком гігієнічний, можна різати шо хоч і легко відмити потім. Кешені не рве, виглядає цікаво, хоча й має багато полірованих сталевих деталей)
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
Serhio писал(а): ↑14 июн 2017, 12:29
А как себя ведёт алюминий и покрытие на нем? Появляются ли потертости после носки на кармане?
До этого сообщения не обращал внимания на покрытие рукояти. За 5-7 лет (не помню сколько у меня этот нож) на некоторых гранях покрытие стерлось. Нужно будет попробовать анодировать заново.