И снова тема кухни (Tramontina Carbon)

Обсуждение и вопросы по ножам и аксессуарам для кухни
Аватара пользователя
пгупгу
МАЙСТЕР
МАЙСТЕР
Сообщения: 1357
Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:29
Откуда: Рівне
Благодарил (а): 7 раз
Поблагодарили: 11 раз
Контактная информация:

Re: И снова тема кухни (Tramontina Carbon)

Сообщение пгупгу »

Вчора отримав свої два ножички. Середній і малий. Малий, картопляний, то, звичайно, дивний ніж - "profissional" називається, ну то таке, там і грінд такий профІсійний.

А от середній в деякій мірі порадував - не відверте "Ге". Грінд кривуватий (на дешевій справжній трамонтіні такий же), руківля біле, але після декількох маніпуляцій у хребет облою понабивалося бруду і тепер ручка візуально поділена на дві рівні половинки. Підводи з заводу сформовано недбало. Крім того мені здалося, що після такої заточки їх просто валять до купи, тому кромка вся в різні боки дииться, але мені не важко було сьогодні його пошоркати на камінні. Нічого такого, що вказувало б на те, що сталь погана, я не побачив. Постружив палку, порізав бутерів малому до школи - нормальний ніж. Так що за свої шісят грн він мені подобається. Далі подивлюся як він себе поводитиме на кухні в нормальних умовах.

А дядько з магазину дуже приємний. Відправив мені його ще навіть до моменту оплати, все чьотко, без проблем.
Аватара пользователя
Colonel-Sev
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Сообщения: 2632
Зарегистрирован: 07 фев 2012, 21:50
Откуда: Севастополь
Благодарил (а): 40 раз
Поблагодарили: 50 раз

Re: И снова тема кухни (Tramontina Carbon)

Сообщение Colonel-Sev »

Изображение
Взял такой на переделку :)
У ножа нет плохих сторон - есть незаточенные
Grossmeister
Новичок
Новичок
Сообщения: 85
Зарегистрирован: 17 сен 2013, 11:31
Откуда: Київ

Re: И снова тема кухни (Tramontina Carbon)

Сообщение Grossmeister »

пгупгу писал(а): Малий, картопляний, то, звичайно, дивний ніж - "profissional" називається, ну то таке, там і грінд такий профІсійний.
Дарма ви так, португальською воно саме так і пишеться, а державна мова Бразилії саме потругальська. :)
Нічого такого, що вказувало б на те, що сталь погана, я не побачив.
Вона й не повинна бути поганою. Заявлена сталь у цій серії (Profissional Master) така ж як у Century - Krupp 1.4110.
Grossmeister
Новичок
Новичок
Сообщения: 85
Зарегистрирован: 17 сен 2013, 11:31
Откуда: Київ

Re: И снова тема кухни (Tramontina Carbon)

Сообщение Grossmeister »

пгупгу писал(а): не дуже Бразилія, але й не така вже й азія
А що вибито на лезі? Нещодавно купляв ножі серій Century та Professional - на лезах обох написано чітко: Made in Brazil.
А у деяких магазинах у описі ножа Professional місцем виробництва вказано Китай.
Grossmeister
Новичок
Новичок
Сообщения: 85
Зарегистрирован: 17 сен 2013, 11:31
Откуда: Київ

Re: И снова тема кухни (Tramontina Carbon)

Сообщение Grossmeister »

Все, сайт не працює.
Аватара пользователя
Colonel-Sev
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Сообщения: 2632
Зарегистрирован: 07 фев 2012, 21:50
Откуда: Севастополь
Благодарил (а): 40 раз
Поблагодарили: 50 раз

Re: И снова тема кухни (Tramontina Carbon)

Сообщение Colonel-Sev »

Изображение
Повылазили косяки ()(! , ну да не любоваться- на испытания пойдет в общежитие :=( .
У ножа нет плохих сторон - есть незаточенные
Ответить

Вернуться в «Ножи для кухни»