Case XX Kinzua - розбірка

Обзоры Ramok
Ответить
Ramok
Модератор-найфоман
Модератор-найфоман
Благодарил (а): 5596 раз

Сообщение Ramok »

Вітаю, шановні. Думав у великі розбірки, але щось забагато фото вийшло. Хай буде так.

Case XX Kinzua - це ножик з їх сучасної серії. Зроблено в США, коштував менше 100 доларів на розпродажу. Kinzua - туристичне місце неподалік заводу Кейс. З мови племені Сенека - "рибне місце". Ось це Kinzua bridge.
Изображение

Коротше, зараз це мій міський ножик. Настав час почистити.

Изображение
Ось так реалізовано стоп.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Руків'я - алюміній з анодуванням. Бонки, підшипники, шайби - магнітяться. Всі гвинти - T8. Кліпса глибока, але через її форму та шляпки гвинтів на кишеню вдягати незручно.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Ще з косяків - гострі грані на прорізі фрейма.

Изображение

35ка на клинку, товщина - 4 мм при висоті спуску +- 14 мм. Ломик. Зведення під 0,3 мм, довжина леза - 85 мм. Загальна ширина клинка - від 23 мм і на спад.

Изображение
Изображение
Изображение

Відкривання за плавник, мені зручно відносно.
Изображение

Фрейм стає на самісінький початок, але тримає. Стукав, намагався скласти руками.
Изображение

Руків'я доволі слизьке, але підвальцева та плавник спасають. Вага - 99 г. Діаметр кульки дітента менший за отвір на клинку під нього, тому в закритому положенні є люфт. Фліп не гарматний, термічка мені сподобалась. Доводилось і стяжки проворотом лускати, і перерізати ті ж таки стяжки, тримає нормально. Ще трохи фото в зібраного ножа в майбутньому додам. До наступної зустрічі!
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
Ramok
Модератор-найфоман
Модератор-найфоман

Сообщение Ramok »

Посадка на кишені.
Изображение
А ось так він завжди тормозить через гвинти. Потрібні додаткові маніпуляції (або розхитування, або віджимання кліпси), щоб нормально його посадити.
Изображение
Изображение
У руці.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
Yurassik
Найфоман
Найфоман
Благодарил (а): 1586 раз

Сообщение Yurassik »

Ramok писал(а): 05 май 2025, 09:22 А ось так він завжди тормозить через гвинти. Потрібні додаткові маніпуляції (або розхитування, або віджимання кліпси), щоб нормально його посадити.
А ще є така річ, як гвинти з трикутною у перерізі голівкою... Закручуються майже врівень із площиною, якщо зняти маленьку фаску - абсолютно в той самий рівень.
Ramok
Модератор-найфоман
Модератор-найфоман

Сообщение Ramok »

Yurassik, десь з півроку тому Кейси обіцяли вирішити цю проблему з гвинтами (віз і нині там). Цей тюнінгувати не збираюсь, бо звик вже до тих гвинтів.
Yurassik
Найфоман
Найфоман
Благодарил (а): 1586 раз

Сообщение Yurassik »

Ramok писал(а): 05 май 2025, 19:04 Yurassik, десь з півроку тому Кейси обіцяли вирішити цю проблему з гвинтами (віз і нині там). Цей тюнінгувати не збираюсь, бо звик вже до тих гвинтів.
Ну, це справа хазяйська :)
Ответить

Вернуться в «Обзоры Ramok»