Трохи вийшла заплутана історія. Загалом, подарував я ножа Антону на відновлення, бо з моїми інструментами робив би я його довго. Ось вже роботи почались.

А потім Антон показав мені, що в нього вийшло. І зрозумів я, що: "Ты попала, детка". Ніж мені дуже запав в душу. Любов з першого погляду. Довелося повертати. Я на дизайн взагалі ніяк не впливав. Все творчість Nutty. Були змінені накладки та трохи форми руків'я, перегострено лезо, знятий піскоструй та проворонено. На накладках стаб капу клена, піни - карбон. Поєднання питануючого леза та такого клену

Антон зробів і якісні піхви. Стандарт для нього, але я забув їх взяти для фото. Зараз я ножу ножа в піхвах від LT Wright з вільним підвісом від Cosstrom. Ніж вже правився, буду гострити. Ергономіка мені зайшла, гарний універсал, яким і поїсти нарізати відносно нормально можна, і щось постругати чи, навіть, побатонити. Сталька міцна, по утриманню та агресивності, звісно, не елмакс з 3ві, але забивання дюбкою у дерево або зустріч з піском краще витримує за них. Руків'я не вивертає при струганні, ніж, коли його носити довго, не намагається випасти з руки. Ніж я вже нормально поганяв, тож він у мене на довго, скоріше за все. Антону велика подяка за повернення ножа до життя!