щось там їх манило й радувала можливість допиляти та отримати щось під себе, що за збочення?

А зараз на https://intl-outdoor.com/ мають асортимент широкий і варіацій гори, глибоке відношення до дрібниць, розуміння душі ентузіастів/хворих й своїх шанувальників по всьому світу. Та в нас й зараз не бачу їх ні в інсті часто, ні тут, так само одиниці й не колекція, а 1-2 штуки для едс й щоб було щось етаке.
Китай за останні роки й по ножах виріс, й ліхтарі мають комплектацію всеможливу, діоди, підсвітки, кнопки, управління, одиниці брендів можуть з тим тягатися, а по цінах ніхто. Та звісно то має свою "ціну" й мало які екземпляри мають стабілізацію, дизайн та ергономіку й всі інші моменти - в одному ліхтарі. Якість пайки та чистота робіт, центровка діода й т.п. Список великий, але й ведеться постійна робота над помилками, працює зворотній зв'язок, користуватися часто можна з коробки, хоч як і в брендів характеристики часто лише маркетинг.
От маючи й цікавих китайців від Конвой та Вуркус, навіть яркийлуч, й Олайт, Зебру, Фенікс, все ще цікаво спробувати щось нове, формат, діод, управління й т.п.
От й настав момент коли хочеться чогось більше і щоб баланс там добра та зла був на межі ідеального, а не як завжди. Завдяки форумчанам зробив таки вибір і допомогли замовити, тепер чекаю. Велике дякую співучасникам, тисну руку

NEW EMISAR D1 MINI POCKET THROWER https://intl-outdoor.com/led-flashlight ... rower.html не раз був по акції, вже в стоці має сталевий безель, кнопку бокову, бо торцева в багатьох контор має проблеми і в цієї теж. Люблю універсальність і тут якраз не чисто флудер, але велика голова для едс не факт що зайде, зате щось нове. Дивився на нього з рік мабуть, але не бачив для мене діода оптимального, sft40 хіба, та мені 5500к + й шило не зайшли, тому просто чекав.
І сталося нарешті то що хочу, але не зовсім, з'явився SFN60 3V, 3000K, 4000lm, Lux:44Kcd(44,000cd). Люблю 4500к та 90+крі, а тут немає нічого з цих двох характеристик, зате потужність й продуктивність супер, xhp70ті відпочивають і тут ніби зелені не має бути на 3000к) Єдине люблю ОР рефлектор, а під нього йде гладкий, все інше ніби в конструкції, управлінні й всьому іншому, саме те що люблю. Час покаже наскільки то все цікаво в реальності, як й 18650 то шанс йому бути едс через меншу вагу, бо голова 35мм., чи мало для такого діода, далі буде