Мій перший пост))
Класний огляд.
Хочу додати трохи про деякі параметри світлодіодів.
Важливий параметр світла це температура.

Вона вимірюється у Кельвінах, і чим вона холодніша, тим тепліше світло))) Тобто 2700К це тепле жовтувате світло, 4000К це нейтральне денне світло ніби як сонячний день опівдні, 5500-6000К, це ніби яскраве сонце за хмарами.
Також, напевно, найважливіший параметр, який на справді відповідає за якість діодів це CRI.
Color Rendering Index (Wikipedia)

Індекс передачі кольору ( CRI ) — це кількісний показник світла достовірно відображати кольори об’єктів у порівнянні з природним або стандартним джерелом світла. І чим він більший, тим краще та якісніше (й дорожче діод) світло. Бо в світлі із високим індексом CRI немає нерівномірності у яскравості світла по всьому спектру.
І саме ось цей показник CRI і є найважливішим показником у характеристиці діодів.
Хочу додати, що чим вища CRI, тим якісніше виглядає все у цьому світлі. На перший погляд це не дуже важлива характеристика, але, якщо ви працюєте під освітленням із низькими параметрами CRI, то ваші очі адаптуються до поганого світла. Деякі кольори ваш мозок корегує, а ваші очі реагують на якісь локальні пики у освітленні просто зниженням чутливості до цих кольорів. Чим рівномірніше весь спектр, тим краще для ваших очей.