Конвой Н3

Ліхтарі та інші засоби освітлення
Мутний
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман
Благодарил (а): 2654 раза

Конвой Н3

Сообщение Мутний »

В цей час світлого чогось хочеться, тому отримав Конвой Н3 з 519А і 1400 люменів, 100*, на 21700, зарядка типС. З поганого - діод не по центру і розвернутий, за що це мені я хз, вперше таке. (Як виявилося то через відсунути жорсткої фіксації плати в голові, лише на пасті сидить й при установці рефлектор й закручуванні можна легко збити центурацію) Мунлайт є але не мінімальний, середній і 4 режими + турбо на 2 кліки, 1-10-40-100%, перемикатися можна ступенями чи рампінгом. Дифузор тут, цікаво бо інші мої Гподібні з ТИРками, лише Зебра була колись така. Хороша кліпса, якісно виконаний корпус та різьби, приємно-туга кнопка збоку, зарядка мені й не плюс й не мінус, але зараз най буде.
Перші враження посадка діода зіпсувала, але в цілому отримав що хотів. Кріплення на голову по якості не виглядає дорого, не вистачає магніта для щастя, й взагалі мої таргани - ще б мунлайт дуууже слабкий як в Зебр хотіли. Розмір та відчуття в долоні - добре, на голові стерпно, рідні стрінги тримають ок, але кут нахилу змінити ціле горе. Бо товсті гумові вуха під ліхтар дають велику площу контакту, а тушка контактує досить відчутною насічкою, ще й голова може відкручуватися, замість зміни кута всього ліхтаря)
На середній потужності, тобто режим 3, є писк, на інших відсутній.
Поки не зрозумів бокова кнопка чи моє, як й кліпса з боку кришки, а не голови як зазвичай. Але в цілому за 30 баксів в форматі цьому більше нічого не сподобалася мені онлайн.
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Ось про режими інфи назбирав трохи, мун 0.02А, стандартні 0.05А/0.6А/1.8А/6А, рампінгом режими від 0.11А. Магніт в жопу потужний не засунути, а ті що влазять ледь тримають таку тушу. Пробка з темляком від S21E підходить й здається від інших 21700 теж. Трубку розвернути й сам пробував і потім у відео що сюди скидали з оглядом, теж говорили, що різьби різні й нічого не буде.
Іще одне, якщо кліками не перевірити рівень заряду, то кнопка сповістить миготінням червоним, коли вже все, ну 1% ще працюватиме звісно. Тобто немає такого що сповістить коли 70-50%, потім 30 наприклад, абсолютно ніяка індикація, лише для заряджання воно виходить.
Минуло досить часу щоб перше враження доповнити загальним. Час роботи з турбо, до індикації в кнопці та переходу в мунлайт, на 2 різних акумах перевірив, Літокала та Вапсел, обидва 5000ма показали 125-128 хвилин, на акумах залишилося 3.14в. Тобто в мунлайті ще довго можуть світити, подвійним тапом навіть турбо можна запустити. Весь час ліхтар був некомфортної температури навіть біля кришки(47-50*), а голова і поряд взагалі (60*).
Легко перевести на Тірку не бачу як, тому під переробку варіант не найкращий. Діод сподобався, кнопка, кліпса, навіть режимів вистачає і досить хороші габарити для користування як Гподібним ліхтарем а не налобником. Перевірка рівня заряду ніби ок працює, але не з першого разу наклікую що хочу, звикнути потрібно.
Після тестів зрозумів - це аналог ручного ліхтаря який на лобі може жити теж, далекобійне та широке світло.
Приїхали на SST 40, батькам брав 5000К, помірно білого та зеленого, нормальне світло, але передача кольорів звісно далеко не як у нічії. Яскравість 2400 проти 1400 заявлено, центральна пляма ширша і яскравіша, більш розмитий перехід. Зрівнював 3500к, 5000к, 4500к одночасно, але різні діоди і таки 519а на 4500к нейтральне, а не як гадав жовтить й для мокрої погоди норм.

Заряджає до 4.14в
Последний раз редактировалось Мутний 07 янв 2023, 00:54, всего редактировалось 8 раз.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
Мутний
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман

Конвой Н3

Сообщение Мутний »

Ще одне, хто з досвідом, підкажіть - це норма й можна забити, чи спір відкривати, бо таки діод сидить явно не як в описі лота?
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
no2
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Благодарил (а): 2645 раз

Конвой Н3

Сообщение no2 »

Ну, судя по фото со стеной так и нет ничего критичного. Есть не большое отклонение центровки, но оно на столько мизерное, что не влияет на качество света. Его можно заметить в двух случаях, стена и потолок. И для этого нужно договориться специально выявить некую кривизну. :D

Пс: если подходить со стороны эстетики, тогда это конечно не допустимо. Ужасно. Безвкусно. И на конец паршиво. Полный провал.
Я бы не мог смотреть на такой косяк и срочно продал бы фонарь :smile:
Explorer
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Благодарил (а): 853 раза

Конвой Н3

Сообщение Explorer »

Він же по ідеї поправляється за хвилину? Підложка діода лише на термопасті, нє?
Мутний
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман

Конвой Н3

Сообщение Мутний »

Все так, ліхтар працює ок, але наявність клинка не по центру тут муляє. Розбирати не планував, так як може стати гірше)
O.Phesun
МАЙСТЕР
МАЙСТЕР
Благодарил (а): 203 раза

Конвой Н3

Сообщение O.Phesun »

скільки часу він може світити на одній зарядці?

ні в одному обзорі на форумі ніхто про це не пише чогось..
О. О. Phesun ::hi:::
tarkus
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Конвой Н3

Сообщение tarkus »

Мутний писал(а): 23 дек 2022, 13:45 діод не по центру і розвернутий, за що це мені я хз, вперше таке
У цьому ролику діод повернутий у той самий бік на такий самий кут.

Текстовая ссылка на видео - https://youtu.be/8KjJMhxUK5U

"Это не баг, а фича." (с)
Мутний
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман

Конвой Н3

Сообщение Мутний »

tarkus, дякую, огляд не дивився ю а дивився відгуки і фото на аллі й там все рівно було
Kos70
Гуру по ліхтарям
Благодарил (а): 582 раза

Конвой Н3

Сообщение Kos70 »

М-м-да: "кольца - сатурна" ()(! диод ровно, ставь не ставь . Спорить можно, но скорее всего предложат скидку на будущее. Поправь сам. По хорошему, там тирку надо ставить. :)
Я плакал, что у меня нет ботинок, пока не встретил человека без ног...
Мутний
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман

Конвой Н3

Сообщение Мутний »

O.Phesun, бо то елементарно Ватсон) тут драйвер 6а і режими 1-10-40-100%, акуми 21700 бувають лише 4000-5000 мА. От акуми 18650 бувають 1000-3500мА.
Kos70, дуууже глибоко сидить діод, тому тирку ставити буде гемор і ефективність спірна. Та й брав для асортименту, наприклад при загостренні потрібна хороша яскравість і зона освітлення невелика, з тіркою накручую великі режими, а рефлектор економить люмени. От читати та чи щось робити в авто й т.п. там да, добре коли є вибір.
Kos70
Гуру по ліхтарям

Конвой Н3

Сообщение Kos70 »

Поправь: или звезду, или сам диод (обычно можно немного сдвинуть). :)
Мутний
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман

Конвой Н3

Сообщение Мутний »

Kos70, то хіба як натхнення буде багато, поки його нуль, бо все подерти при розбиранні можна, ключа ж під те неіснує навіть в китайців на заводі. Судячи по слідах від збирання на гранях насічок)
Продавець відповів на мій лист - на світіння не впливає, чи щось таке, інгліш я не ферштей.
Kos70
Гуру по ліхтарям

Конвой Н3

Сообщение Kos70 »

Ключь тебе не нужен, для начала, разогрей в турбо и попробуй о резиновый тапок. Если - не, то штангелем, косогубцами или круглогубцами. Через ветошь естественно. Всё по горячему.::hi:::
no2
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Конвой Н3

Сообщение no2 »

Мутний писал(а): 23 дек 2022, 20:24 на світіння не впливає, чи щось таке,
Я поэтому именно так и написал :D
Два варианта: оставить (и возможно тюнить) или продать.
Мутний
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман

Конвой Н3

Сообщение Мутний »

no2, продавати не цікаво, час покаже звісно, буду попробувать розбирати можливо тоді.
no2
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Конвой Н3

Сообщение no2 »

Мутний, всё правильно!
Оставляйте. Попользуйте а там поймёте, как хотите чтоб было.
Мутний
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман

Конвой Н3

Сообщение Мутний »

Kos70, як часто доводилося таке робити і в яких контор?) Не про тюн мова, а саме центровка і напілінг цікаво, бо повний нуб в тому.
no2, найкращий метод теж вважаю, щоб було з чим зрівняти.
O.Phesun
МАЙСТЕР
МАЙСТЕР
Благодарил (а): 203 раза

Конвой Н3

Сообщение O.Phesun »

Мутний писал(а): 23 дек 2022, 19:40 O.Phesun, бо то елементарно Ватсон) тут драйвер 6а і режими 1-10-40-100%, акуми 21700 бувають лише 4000-5000 мА. От акуми 18650 бувають 1000-3500мА.
ну а в хвилини всі ці цифри перевести можна?
О. О. Phesun ::hi:::
Мутний
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман

Конвой Н3

Сообщение Мутний »

O.Phesun, теоретично можна, лише турбо не може без охолодження жарити довго, як завжди то хвилини або секунди. Годин 2 на високому режимі, 8 на малому і 80 на ультра низькому, мунлайт хз, разів в 3-4 довше точно. Я це так розумію, не заморочувався таким, бо навіть ліхтарів на 18650 і 2600мА мені для більшості задач вистачало. Доречі хто шарить поправте)
Kos70
Гуру по ліхтарям

Конвой Н3

Сообщение Kos70 »

Мутний писал(а): 23 дек 2022, 23:22 а саме центровка і напілінг цікаво
Раскрути для начала,там будет понятно. Неплохо было-бы обойтись без пайки, просто выровняв подложку с диодом, она обычно крепится парой винтов, но бывают случаи, что просто прижимается оптикой.С винтами можно поигратся, оставить один например. Если это не вариант, а ты сможешь отпаять и припаять 2 провода, то снять подложку, и на перевёрнутом утюге, или чистой сковородке, поправить сид. Просто положи звезду, дождись пока заблестит олово под сидом, и поправь его зубочисткой (только не разворачивай).
Мутний
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман

Конвой Н3

Сообщение Мутний »

Текстовая ссылка на видео - https://youtu.be/GTs76Q12NfI

Изображение
tarkus
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Конвой Н3

Сообщение tarkus »

Мутний писал(а): 24 дек 2022, 07:44 Текстовая ссылка на видео - https://youtu.be/GTs76Q12NfI
І в цьому відео на 2:17 діод перекручений навіть більше, ніж ваш.
Мутний
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман

Конвой Н3

Сообщение Мутний »

tarkus, теж зрозумів, що то абсолютна норма для даної контори, вони про це мені теж відповіли. Типу така похибка це ок) Від Конвоя я дуже багато й не чекав, в ліхтарикобудівництві мало розуміюся, але вважав, що така дрібниця не складний процес і то контролюють. Ну ні так ні, або сам полізу, або й так буде.
Проти моїх старих S2 та С8 тут хоч режими вже є і керування, перевірка кліками стану акума, але це давно норма у брендів)
Щодо оптики поки планів не маю, кільця на вулиці не відчуваються, в режимі освітлення кімнати мені Гподібні не дуже, як лампа настільна з Тіркою були норм правда.
Рекомендувати тепер як став власником можу його, але для початківців, бо самий дешевий варіант на 21700, з міцним корпусом, хорошим діодом, без програмування, все вже з коробки має для користування. А я таки хотів чогось етакого і не сильно витратне, нових виражень, і скажу я вам - їх було дохуа))) П.С. батькам візьму таких ще, але для проби на іншому діоді з 2400 люмен, для них така фара перекриє всі задачі, ще б магніт туди. А то до цього на АА користувалися, а зараз то мало, та й для вело піде.
Kos70
Гуру по ліхтарям

Конвой Н3

Сообщение Kos70 »

Мутний
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман

Конвой Н3

Сообщение Мутний »

Kos70, ще не награвся, ефект нової речі поки є, бажання розбирати воно давить, всьому свій час мабуть. Розібрати гадаю проблемою не буде, але з рівнянням сумніви маю, паяти точно не стану.
Ответить

Вернуться в «Огляди, відгуки, модифікації та тюнінг»