Перші враження посадка діода зіпсувала, але в цілому отримав що хотів. Кріплення на голову по якості не виглядає дорого, не вистачає магніта для щастя, й взагалі мої таргани - ще б мунлайт дуууже слабкий як в Зебр хотіли. Розмір та відчуття в долоні - добре, на голові стерпно, рідні стрінги тримають ок, але кут нахилу змінити ціле горе. Бо товсті гумові вуха під ліхтар дають велику площу контакту, а тушка контактує досить відчутною насічкою, ще й голова може відкручуватися, замість зміни кута всього ліхтаря)
На середній потужності, тобто режим 3, є писк, на інших відсутній.
Поки не зрозумів бокова кнопка чи моє, як й кліпса з боку кришки, а не голови як зазвичай. Але в цілому за 30 баксів в форматі цьому більше нічого не сподобалася мені онлайн.

Ось про режими інфи назбирав трохи, мун 0.02А, стандартні 0.05А/0.6А/1.8А/6А, рампінгом режими від 0.11А. Магніт в жопу потужний не засунути, а ті що влазять ледь тримають таку тушу. Пробка з темляком від S21E підходить й здається від інших 21700 теж. Трубку розвернути й сам пробував і потім у відео що сюди скидали з оглядом, теж говорили, що різьби різні й нічого не буде.
Іще одне, якщо кліками не перевірити рівень заряду, то кнопка сповістить миготінням червоним, коли вже все, ну 1% ще працюватиме звісно. Тобто немає такого що сповістить коли 70-50%, потім 30 наприклад, абсолютно ніяка індикація, лише для заряджання воно виходить.
Минуло досить часу щоб перше враження доповнити загальним. Час роботи з турбо, до індикації в кнопці та переходу в мунлайт, на 2 різних акумах перевірив, Літокала та Вапсел, обидва 5000ма показали 125-128 хвилин, на акумах залишилося 3.14в. Тобто в мунлайті ще довго можуть світити, подвійним тапом навіть турбо можна запустити. Весь час ліхтар був некомфортної температури навіть біля кришки(47-50*), а голова і поряд взагалі (60*).
Легко перевести на Тірку не бачу як, тому під переробку варіант не найкращий. Діод сподобався, кнопка, кліпса, навіть режимів вистачає і досить хороші габарити для користування як Гподібним ліхтарем а не налобником. Перевірка рівня заряду ніби ок працює, але не з першого разу наклікую що хочу, звикнути потрібно.
Після тестів зрозумів - це аналог ручного ліхтаря який на лобі може жити теж, далекобійне та широке світло.
Приїхали на SST 40, батькам брав 5000К, помірно білого та зеленого, нормальне світло, але передача кольорів звісно далеко не як у нічії. Яскравість 2400 проти 1400 заявлено, центральна пляма ширша і яскравіша, більш розмитий перехід. Зрівнював 3500к, 5000к, 4500к одночасно, але різні діоди і таки 519а на 4500к нейтральне, а не як гадав жовтить й для мокрої погоди норм.
Заряджає до 4.14в