Спільно розроблений компанією ZT та Дмитром Сінкевичем дизайн ZT 0470 FSS народив легкий, оригінальний, зручний та дуже впізнаваний маленький шедевр. Клинок drop point вироблено зі сталі CPM S110V, з чорним DLC-покриттям. DLC (Diamond-like-carbon) – один з найкращих різновидів покриття. В перекладі з англійської означає «Вуглець з алмазними властивостями». На фото цей надвуглець по кутам шайби встиг трошки обдердись об кишеню. Але я завжди ставився до подряпин та потертостей як до слідів життя ножа

Шарикопідшипникова система KVT повинна забезпечувати плавне та легке відкриття з надійною фіксацією клинка замком Frame Lock. Повинна і забезпечить, якщо ви вірно візьмете його у долонь та не станете ніж сильно стискати. У мене з перших разів не вийшло, навіть думав що занадто затягнутий. Але ні, то специфіка тримання у долоні. Ніж невеличкий і зручний, але у великій долоні просто "загубиться"

Накладки руків'я титанові з DLC-покриттям. Мідна вставка, титанова кліпса та чорний анодований алюмінієвий спейсер доповнюють образ.

Кліпсу можна переставити під праву/ліву руку. Кліпса дуже туга. Часто треба допомогти ножу "сісти" на кишеню.

Темлячний отвір досить заглиблений, підійде для просування туди тільки чогось вишуканого як і сам ніж.

Вцілому до деталей та збірки жодних нарікань. Ідеально. Всі інші деталі на фото, описувати добірному ножовому братерству сенс відсутній.

Дякую!