GeorgCH,
GeorgCH писал(а): ↑16 апр 2023, 19:49
norther,
дуже багато літер, ви за який варіант?
маніпуляція. На малюнку немає моїх варіантів.
Ви не зрозуміли: сама РК - це маніпуляція в Вашій свідомості. Якщо Ви уважні до себе,
то це зрозумієте. Це не Ваша думка, її Вам підкинули.
Те що Ви топите за складані "кухонники" це ясно.
Світ ножів - багато ширший. І є дуууже багато класних ножів з обухом в 4 мм,
та більшим зведенням, ніж 0.3. І чимало серед них і кастомів.
Тобто всі вони - недоножі? Чи ножороби - не розуміються /погано розуміються
на геометріях і зведеннях? А як розуміються, то чому таке роблять?
Чи такі недолугі ножі обирають люди з низькою ножовою культурою?
А люди високої ножової культури - складані "кухонники"?
Перепрошую, я розумію як і шо ріже і з яким зведенням.
І різницю цю знаю.
влад-ч писал(а): ↑16 апр 2023, 14:49
norther писал(а): ↑15 апр 2023, 22:24
Або як обираємо 0.2-0.3, то маємо розуміти, що тоді з таким ножем задіяти
всю свою силу ножової культури і нічого не колупати делікатним ламким кінчиком,
Хтось заважає зробити зведення 0,2 мм на 3/4 РК та 1 мм на кінчику ?
Ні, просто таке на серійці не зустрінеш як правило. Знаю, що деякі майстри можуть
таке зробити під спец.замовлення. В Вас таке замовляли? Просто це як кастомне
зведення, і не бачив, щоб хтось вихвалявся таким ножем.
Якщо зведення 0.2-0.3 це правильно, та класно, чому собі люди не регріндять?
Ні, я не про 1-2 ножі з десятка. Має бути тоді 2 ножі з 10 без регрінду.
А 8 - з регріндом. А шо насправді?
GeorgCH, доречі, як зведена та Ваша Деліка К390?
невже в 0.3, чи 0.4?