Останнім часом багато викладають світлин кастомізованих Opinel(ів) і згадав що колись дуже давно збирався зробити і собі. Історія ця дваня і складається с кількох епізодів.
Перше знайомство з кастомізованим Opinel(лем) відбулось на СГ це був нів у Валима Коломійця в якому руків'я було зроблено з кінчика рогу. Ця ідея мене тоді дуже вразила

Другий раз приступ бажання виник, коли побачив це відео
Текстовая ссылка на видео - https://youtu.be/lZUAZXOPuD8
Тоді вирішів, що як буде в мене гриндер, обов'язково спробую... тим більше що вже є старий-престарий #12 вуглицевий, якому тюнінг точно не завадить

І третій приступ, що триває зараз, був навіяний, неабиякою активностю в темаї "Opinel фото" та "Не розумію підход Опінеля", сподіваюсь ще до Великдня викладу і свою спробу...
Але коли малюю собі в думках варіанти кастомізаціє, то виникають дея-кі технічні питання які б було епогано з кимось поділитись, бо збоку воно завжди відніше, можливо отримати пораду чи підказку...
Тож гадаю щановна ножова спільнота Форуму погодиться з існуванням теме де можна буде як ділитись цікавими варіантами кастомізацій Opinel (світлини/відео) так о обговорювати технічні питання як зробити це власноруч