Как по мне , наконец-то правильные формы клинка

Поддерживаю.Владимир2708 писал(а):Как по мне , наконец-то правильные формы клинка
amorphis писал(а):Вже не зовсім новинка, але тут ще не світився.
Hinderer Ranch Bowie.
Опыт практического применения, или показалось?il coltello писал(а):Виімка під вказівний палець на рікассо цьому ножу непотрібна. Утиск зовсім непотрібний. Руків‘я занадто фактурне і важке. А так ніж - дуже гарний... І - непрактичний.
Эффект "зеленого винограда".ASIN писал(а):Опыт практического применения, или показалось?il coltello писал(а):Виімка під вказівний палець на рікассо цьому ножу непотрібна. Утиск зовсім непотрібний. Руків‘я занадто фактурне і важке. А так ніж - дуже гарний... І - непрактичний.
Рассматривали к приобретению?ljoint писал(а):Эффект "зеленого винограда".ASIN писал(а):Опыт практического применения, или показалось?il coltello писал(а):Виімка під вказівний палець на рікассо цьому ножу непотрібна. Утиск зовсім непотрібний. Руків‘я занадто фактурне і важке. А так ніж - дуже гарний... І - непрактичний.
з.ы. Это я про себя
Сразу решил, что он мне неASIN писал(а):Рассматривали к приобретению?ljoint писал(а):Эффект "зеленого винограда".ASIN писал(а):Опыт практического применения, или показалось?il coltello писал(а):Виімка під вказівний палець на рікассо цьому ножу непотрібна. Утиск зовсім непотрібний. Руків‘я занадто фактурне і важке. А так ніж - дуже гарний... І - непрактичний.
з.ы. Это я про себя