Порадьте кухонний ніж
- olegpan
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 4657
- Зарегистрирован: 22 дек 2010, 02:39
- Откуда: Днепр
- Благодарил (а): 891 раз
- Поблагодарили: 1511 раз
Порадьте кухонний ніж
Elpasohot, пусть Сенчури берет. Ножи отличаются заметно, Сенчури уже не стыдный уровень совсем.
- Elpasohot
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 10147
- Зарегистрирован: 14 июн 2010, 15:37
- Откуда: Червоноград
- Благодарил (а): 1204 раза
- Поблагодарили: 834 раза
Порадьте кухонний ніж
А підкажіть,мені здається що це якийсь фейковий японець.Там він ще інші продає.
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/kuho ... QCxQn.html
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/kuho ... QCxQn.html
У зброї тільки два ворога — іржа та політики.
- Nerv
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 9058
- Зарегистрирован: 09 окт 2009, 09:44
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 2931 раз
- Поблагодарили: 1358 раз
- Elpasohot
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 10147
- Зарегистрирован: 14 июн 2010, 15:37
- Откуда: Червоноград
- Благодарил (а): 1204 раза
- Поблагодарили: 834 раза
Порадьте кухонний ніж
Точно,країна виробник Китай))
https://rozetka.com.ua/ua/363685413/p36 ... teristics/
https://rozetka.com.ua/ua/363685413/p36 ... teristics/
У зброї тільки два ворога — іржа та політики.
- olegpan
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 4657
- Зарегистрирован: 22 дек 2010, 02:39
- Откуда: Днепр
- Благодарил (а): 891 раз
- Поблагодарили: 1511 раз
Порадьте кухонний ніж
Там угол заточки градусов 60 и сведение ломовое. Так что точно не поломается - даже если кетай
- Elpasohot
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 10147
- Зарегистрирован: 14 июн 2010, 15:37
- Откуда: Червоноград
- Благодарил (а): 1204 раза
- Поблагодарили: 834 раза
Порадьте кухонний ніж
Вже куплений цей
Подивився кілька відосів про ці тесачки,класна універсальна штука.І м'ясо з кістками,і замість ножа можна,шинкувати,нарізати і гілки порубати.Раніше на них не звертав уваги.Приїде,подивлюсь.Якщо сподобається,то і собі такий замовлю,або сенчурі.
Подивився кілька відосів про ці тесачки,класна універсальна штука.І м'ясо з кістками,і замість ножа можна,шинкувати,нарізати і гілки порубати.Раніше на них не звертав уваги.Приїде,подивлюсь.Якщо сподобається,то і собі такий замовлю,або сенчурі.
У зброї тільки два ворога — іржа та політики.
-
- Найфоман
- Сообщения: 589
- Зарегистрирован: 06 май 2021, 06:59
- Откуда: Львів
- Благодарил (а): 1894 раза
- Поблагодарили: 229 раз
Порадьте кухонний ніж
Маючи лише один не вийде використовувати і для рубки і для шинкування. Треба два: для рубки нагострити як сокиру на 60-70% а для шинкування на 40% і ще б в ідеалі регрінд зробити або пошукати з відносно малим зведенням.
Я використовую лише як маленьку сокиру для кроликів і птиці.
Я використовую лише як маленьку сокиру для кроликів і птиці.
-
- Найфоман
- Сообщения: 1415
- Зарегистрирован: 26 мар 2022, 10:23
- Откуда: Харків
- Благодарил (а): 1100 раз
- Поблагодарили: 776 раз
Порадьте кухонний ніж
Не вийде одним ножем все вправно робити. Ось цай-дао: є зведені в 0,7-1 мм із відповідним кутом заточування, але є й тонкозведені, якими шинкувати чисте задоволення. Тому або різати він буде так собі, або після гілок вийде "одноразовим". Або сталь потрібно зовсім не трамонтинівську.
- Elpasohot
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 10147
- Зарегистрирован: 14 июн 2010, 15:37
- Откуда: Червоноград
- Благодарил (а): 1204 раза
- Поблагодарили: 834 раза
Порадьте кухонний ніж
Ну,в мене є для рубки маленький топорик.Значить краще залишити для шинкування.
У зброї тільки два ворога — іржа та політики.
- Мутний
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 8603
- Зарегистрирован: 09 дек 2010, 23:47
- Откуда: Переяслав
- Благодарил (а): 2541 раз
- Поблагодарили: 1603 раза
Порадьте кухонний ніж
Yurassik, вуглецева тяпка невелика в Трамонтини буває, дуракостійкість велика
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
- Elpasohot
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 10147
- Зарегистрирован: 14 июн 2010, 15:37
- Откуда: Червоноград
- Благодарил (а): 1204 раза
- Поблагодарили: 834 раза
Порадьте кухонний ніж
Лайфхак)) щоб не так часто треба було точити кухонні ножі.Взяв звичайний столовий ніж,який по замовчуванню не заточений.Їх в мене овердофіга.Заточив до бриття передпліччя.Жінка зразу:Оооо..який гострий.Кажу,можеш ним якщо треба і на тарілці різати) Тепер в основному ним користується Ну звичайно,м'ясо,овочі і тд,бере кухонні,але для всяких повсякденних задач бере його.Так можна продовжити час до наступної заточки основних кухонних ножів.
У зброї тільки два ворога — іржа та політики.