Рішення прийнято, вибір зроблено.
Отож, я придбав рюкзак вітчизняного виробника чорного кольору:
А до нього ще й кілька додаткових примочок приладнав:
той, що вище - підсумок тієї ж ТМ, а внизу відомий багатьом від макспеда. Взагалі на сайт виробника я зайшов за кліпсами для кріплення цього ж таки макспеда на пояс, а роздивившись краще та поспілкувавшись із продавцем, ще й рюк прикупив
Якщо комусь цікаві розміри та місткість сабжа та додатків - інформація на сайтах виробників. На сайті Шквал-а, щоправда, для наглядності використовували гранати та димові шашки з автоматними магазинами. Думаю, що не всі знають які вони за об'ємом, тому спробую проіллюструвати ще з одного боку. Для мене рюкзак буде переносити ось ці речі:
В пакеті пара спортивного взуття, поруч бейсбольна рукавичка.

Все це якраз входить в основний рюкзак. Залишається для дрібних речей підсумок та макспед.
Сидить зручно, але на фото видно, що високувато та ще й обтягує. Зараз вже розібрався, зробив лямки під себе і рюк опустився якраз так, як мені комфортно. Звісно місця в ньому небагато, але в принципі, можна моделювати на свій смак та забаганки, довішувати й інші підсумки, що підходять під MOLLE кріплення. Благо цих кріплень на рюкзаку вдосталь.
Брався мною як рюкзак для міста з можливими нетривалими виходами на природу. Думаю, що моїм вимогам відповідатиме.
Отримав сабж сьогодні. Служба доставки - Нічний експрес. Особливо хотілось відзначити непрофесійність працівників цієї служби доставки. Нарахували доставку в розмірі 465 грн. Добре, що на місці вдалось все залагодити. Робота з клієнтами просто жахлива. Навряд чи я колись ще раз переступлю поріг цієї шарашкіної контори.
Ну і щоб не завершувати на такій ноті цей міні огляд, хочу подякувати усім, хто відгукнувся і допоміг із порадою у виборі. По мірі користування рюкзаком буду висвітлювати плюси та мінуси. Покищо матеріал та фурнітура подобаються. Шви зроблені добре, косяки відсутні. Не макспед, звісно, але за свої гроші дуже добре! Також хочеться подякувати за оперативність реагування на мої часті запитання. Дуже приємно було мати справу з продавцем.