Ну не знаю, на мій погляд цим секачем хіба хо нашинковане зручно згребти на клинок та перенести... Сам прикині ну що там надзвичайно-шинкувально-різательного?
Tramontina Professional Master
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8173
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2155 раз
- Поблагодарили: 1076 раз
Tramontina Professional Master
Мова, це також наша зброя
- vlodko_lviv
- Найфоман
- Сообщения: 1760
- Зарегистрирован: 08 июл 2014, 19:52
- Откуда: Львів
- Благодарил (а): 123 раза
- Поблагодарили: 123 раза
Tramontina Professional Master
Karl, Саме такої сокирки немає, але ніж з цієї серії вже кілька років служить на кухні. Враховуючи, що практично всі користувачі цього ножа не дуже далеко втекли від варварів, маю на увазі свою сім'ю, то показав себе чудово: точу на 32 градуси, потім щотижня з півроку правлю керамікою. Колись купував за акцією по 185 грн, то взагалі була халява, зараз ціни вже не ті...
Недавно купив трамонтину вуглецеву, то ріже вона НАБАГАТО краще, але ржавіє...
Недавно купив трамонтину вуглецеву, то ріже вона НАБАГАТО краще, але ржавіє...
-
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 7732
- Зарегистрирован: 27 янв 2017, 17:31
- Откуда: UA Бахмут
- Благодарил (а): 692 раза
- Поблагодарили: 1303 раза
- Контактная информация:
Tramontina Professional Master
Кузьмич, Я особисто не в курсі щодо готовки їжи - повний нуль!
Але почитав декілька відгуків. І трохи прозрів… Лише схвальні.
Але почитав декілька відгуків. І трохи прозрів… Лише схвальні.
СМЕРТЬ РАШИСТСКИМ ОККУПАНТАМ!
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 13535
- Зарегистрирован: 01 окт 2009, 11:47
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 5745 раз
- Поблагодарили: 9616 раз
Tramontina Professional Master
vlodko_lviv, а ось повністю з вами згоден
Life is a series of choices.
- Elpasohot
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 10147
- Зарегистрирован: 14 июн 2010, 15:37
- Откуда: Червоноград
- Благодарил (а): 1203 раза
- Поблагодарили: 834 раза
Tramontina Professional Master
Я раніше так само думав.Якусь там зелень цикати чи перерубати щось,та нафіг воно треба щоб більший час лежало без діла.Друг каже що це пипец яка класна та зручна штука.Можна практично все робити що ножем роблять і більше.До цього він користувався якимось китайським дешманом,захотів щось краще,не дуже дороге.Це ж йому купили Tramontina Churrasco.В цій темі питав поради.Зацікавився і я,згодом планую купити.
Раніше попадались відео як віртуозно все роблять цим сікачем,зараз не можу знайти.Хіба це попалось,з 8:30 він там трохи нарізає.Це не трамонтіна,але не важливо
https://youtu.be/yV9RKn4brt4?si=x-ii35-iqj8WsBCx
У зброї тільки два ворога — іржа та політики.
-
- Найфоман
- Сообщения: 1415
- Зарегистрирован: 26 мар 2022, 10:23
- Откуда: Харків
- Благодарил (а): 1097 раз
- Поблагодарили: 776 раз
Tramontina Professional Master
А чому б ні - такий собі цай-дао на мінімалках. Хто користувався, той зрозуміє.
-
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 7732
- Зарегистрирован: 27 янв 2017, 17:31
- Откуда: UA Бахмут
- Благодарил (а): 692 раза
- Поблагодарили: 1303 раза
- Контактная информация:
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
- Сообщения: 7443
- Зарегистрирован: 30 сен 2010, 21:08
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 528 раз
- Поблагодарили: 969 раз
Tramontina Professional Master
Він його такі колить, не ріже...
Я плакал, что у меня нет ботинок, пока не встретил человека без ног...
-
- Найфоман
- Сообщения: 1415
- Зарегистрирован: 26 мар 2022, 10:23
- Откуда: Харків
- Благодарил (а): 1097 раз
- Поблагодарили: 776 раз
Tramontina Professional Master
По-хорошему, правильный строй для кухонного кливера должен быть как на тех же цай-дао - спуски не меньше, чем на пол-клинка и с подводом в 25-30 градусов. Я когда-то купил большой кливер европейского образца (китайский из приличных, были такие free sheep) и при помощи болгарки и гриндера сделал из него небольшой цай-дао как положено. Чудная штука, но требует определенного навыка работы, и тогда можно делать им почти все, кроме чистки некоторых овощей и рубки по кости (суставы режет тоже хорошо).
- Ramok
- Модератор-найфоман
- Сообщения: 7287
- Зарегистрирован: 18 апр 2013, 11:19
- Откуда: Чернігів
- Благодарил (а): 4621 раз
- Поблагодарили: 5471 раз
Tramontina Professional Master
Так він не для яблук
Та і пакування не на яблука натякаєСекач Tramontina Profissional Master - чудово впорається з рубкою невеликих кісток ...і для нарізки шоколаду, горіхів та інших подібних продуктів, подрібнення спецій і зелені.
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
- Сообщения: 7443
- Зарегистрирован: 30 сен 2010, 21:08
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 528 раз
- Поблагодарили: 969 раз
Tramontina Professional Master
А по обуху? Тоже поглядываю... И где брал? Я вот в "Мэтро" их видел.
Я плакал, что у меня нет ботинок, пока не встретил человека без ног...
-
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 7732
- Зарегистрирован: 27 янв 2017, 17:31
- Откуда: UA Бахмут
- Благодарил (а): 692 раза
- Поблагодарили: 1303 раза
- Контактная информация:
Tramontina Professional Master
в описании 2,5 мм
Смотри по цене, где выгоднее. Цена варьируется от 1400 с коп. и до 2 тыс+.
Можно в Эпицентре взять, на сайте, там они есть по скидке и забирать в точке выдачи продавца по Киеву. Я брал в YourMarket
СМЕРТЬ РАШИСТСКИМ ОККУПАНТАМ!
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 13535
- Зарегистрирован: 01 окт 2009, 11:47
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 5745 раз
- Поблагодарили: 9616 раз
Tramontina Professional Master
у тебе що підсобне господарство? для міста особисто мені цє не потрібне.
Life is a series of choices.
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
- Сообщения: 7443
- Зарегистрирован: 30 сен 2010, 21:08
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 528 раз
- Поблагодарили: 969 раз
Tramontina Professional Master
Я плакал, что у меня нет ботинок, пока не встретил человека без ног...
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
- Сообщения: 7443
- Зарегистрирован: 30 сен 2010, 21:08
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 528 раз
- Поблагодарили: 969 раз
Tramontina Professional Master
Я плакал, что у меня нет ботинок, пока не встретил человека без ног...
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
- Сообщения: 7443
- Зарегистрирован: 30 сен 2010, 21:08
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 528 раз
- Поблагодарили: 969 раз
Tramontina Professional Master
То в тебе...
Я плакал, что у меня нет ботинок, пока не встретил человека без ног...
-
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 7732
- Зарегистрирован: 27 янв 2017, 17:31
- Откуда: UA Бахмут
- Благодарил (а): 692 раза
- Поблагодарили: 1303 раза
- Контактная информация:
Tramontina Professional Master
нет рядом штангеля, по сантиметру где-то до 3 мм.
здрасьте! Это для удобства домашнего приготовления. Рамок в описе дал для чего. Профи в курсе. И профи заказывал
А вот зачем тебе ножи с М390 для города - это действительно вопрос… Для бутера и отрезать шнур раз в месяц и 9хром с головой
Деньги на ветер!
СМЕРТЬ РАШИСТСКИМ ОККУПАНТАМ!
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 13535
- Зарегистрирован: 01 окт 2009, 11:47
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 5745 раз
- Поблагодарили: 9616 раз
Tramontina Professional Master
Kos70,
я вже як то писав, був розпродаж на мишуги, за бажання можна було взяти всю цю серію подешевше, майже задарма , по я від покупки цього утримався, хоча довго тримав у руках
я вже як то писав, був розпродаж на мишуги, за бажання можна було взяти всю цю серію подешевше, майже задарма , по я від покупки цього утримався, хоча довго тримав у руках
Life is a series of choices.
- Roomster
- Найфоман
- Сообщения: 854
- Зарегистрирован: 10 ноя 2009, 15:51
- Откуда: Kalush
- Благодарил (а): 72 раза
- Поблагодарили: 287 раз
Tramontina Professional Master
Тяпка у Трамонтіни достойна. Звісно вона не для шинкування овочів чи зелені, то не накірі чи цайдао. Її задача - кістки, реберця. Дикий заяць на ній залишив добрячі замини, великі гомілкові кості худоби теж варто перебивати обухом... Птиця, велика риба, свині, козячі реберця і т.п.
Бачив переробку - хлопчина за півгодини на гріндері переслюсарив цю тяпку на непогану Дебу, мені аж самому закортіло
Бачив переробку - хлопчина за півгодини на гріндері переслюсарив цю тяпку на непогану Дебу, мені аж самому закортіло
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 13535
- Зарегистрирован: 01 окт 2009, 11:47
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 5745 раз
- Поблагодарили: 9616 раз
Tramontina Professional Master
Стійкість ріжучої кромки - це показник того, як довго лезо буде зберігати свою гостроту при постійному використанні. а я старий став і лінивий
Life is a series of choices.
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
- Сообщения: 7443
- Зарегистрирован: 30 сен 2010, 21:08
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 528 раз
- Поблагодарили: 969 раз
Tramontina Professional Master
От для реберець, як раз і поглядаю. Ще риба буває, що без колотушкы не разбереш. Корочше: "Зачем червонец? НАДА!".
Я плакал, что у меня нет ботинок, пока не встретил человека без ног...
-
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 7732
- Зарегистрирован: 27 янв 2017, 17:31
- Откуда: UA Бахмут
- Благодарил (а): 692 раза
- Поблагодарили: 1303 раза
- Контактная информация:
Tramontina Professional Master
Kos70, написал, а оно пропало. Смотри в Эпицентре на сайте. Там сейчас по скидке. Продавец доставляет в точки выдачи бесплатно. А так цены варьируются от 1400+ до 2000+. Я брал на сайте YourMarket + доставка НП.
СМЕРТЬ РАШИСТСКИМ ОККУПАНТАМ!
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 13535
- Зарегистрирован: 01 окт 2009, 11:47
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 5745 раз
- Поблагодарили: 9616 раз
Tramontina Professional Master
Та Киеве можно заказать и забрати без доставки эпицентра я недавно чайник так заказывал,поехал в ближайший эпицентр и забрал
Life is a series of choices.