Какая лучшая фирма фонарей по вашему мнению?
Или какая больше нравится в использовании?
Все поняли давно что в фонарях дороже не значит лучше, как например негодное управление и холодный свет у fenix или зеленящий olight со спец зарядным. В то же время андурил и хайкри не означают еще что остальные компоненты надежны и долговечны.
Допускается выражать мнение самое предвзятое и субъективное
Последний раз редактировалось RPD_macro 22 апр 2023, 20:05, всего редактировалось 5 раз.
RPD_macro писал(а): ↑22 апр 2023, 19:27
Но разве не та любимая что кажется лучшей?
Нет, конечно.
Я вот "неровно дышу" к EAGTAC, хотя фирма "заскорузлая", фонари не без недостатков, фирма на данный момент "не в тренде", новинки редки, маркетинга нет и т.д.
Ramok писал(а): ↑22 апр 2023, 19:47
але магнітні зарядки лайно
в мене навпаки улюблені, та магнітна до макбука це взагалі топ усіх зарядок що я коли небудь бачив.
В магнітних для багатьох суттєвий мінус, що під кожний девайс своя зарядка і транспортування не зручне, але для мене поки це непотрібно.
Мікро юсб ненавиджу.
Какая лучшая фирма фонарей по вашему мнению?(с)
НУ слава ЙсУ.
Ножевой форум..
Сложный выбор ..
Никак не разобраЦа!! Самому аАще сложно . Утюг , Бритва.Носки, Телефон \ Домофон ., вытяжка , Микроволновка.. и т. д...
Ножевой Форум.
Я не знаю хто в нас має скільки ліхтарів й тестив їх, щоб тут щось писати. Це як є ютубери щодня якийсь новий ліхтар купують, або їм виробники надсилають, наприклад. Розбирати, перевіряти паразитні токи, споживання на всіх режимах, термоконтроль, дальність та яскравість максимальну і час тримання, анодування, магніт, різьби, кнопку й т.п.
Улюблена контора, це та ліхтарів від якої маєш більше, чи по комплектації самі багаті, чи носиш найбільше, не зрозумів критеріїв.
З того що було - все різне й кожен має як плюси так й мінуси, що розмір, що ергономіка, що кнопка, що світло, що управління, що обслуговування, що живлення, вологостійкість й т.п.
Конвой, ліхтарі не самі улюблені, давно не ношу їх едс, але контора подобається найбільше років, хотілки ще є від них, слідкую за новинами.
Ємісар і дочірні - просто авансом, через хороші комплектуючі та якість хвалену.
Айсбім та Зебра через їх продвинутість відносно Фенікса і навіть Олайта.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.