Fenix E20
-
- Новичок
Fenix E20
фенікси ще живі?) от треба було швидко на Бахмут передати адекватний легкий ліхтарик на кишеню.
https://www.youtube.com/watch?v=PzXNDArETyw
- Kart
- Модератор-найфоман
- Контактная информация:
Fenix E20
Вижу жалобу, но рекламы не вижу. Где ещё выкладывать видеообзоры, как не на своём канале? На чужом что-ли? Коммерческая реклама Феникса или Скифа? На канале с 8 подписчиками? Серьёзно??? 
P.S. Жалобу не закрываю, может быть, коллеги-модераторы имеют другое мнение.

P.S. Жалобу не закрываю, может быть, коллеги-модераторы имеют другое мнение.
Насилье точит сталь
Но сталь его не вечна
А ты душою крепче стали стань
Когда чиста душа,
А цели человечны
Рука крошит отточенную сталь
Но сталь его не вечна
А ты душою крепче стали стань
Когда чиста душа,
А цели человечны
Рука крошит отточенную сталь
- Ramok
- Модератор-найфоман
Fenix E20
Я 5 хвилин розмірковував, дозволити чи ні це повідомлення. Всі вже дорослі, хто захоче, підпишеться. Відоси по темі, може кому треба. Ну хай ще Алекс подивиться скаргу, якщо захоче, хай видаляє повідомлення

mangust_RTT, Ви б хоч тексту накидали, Ютуб дивитися усі уміють. А от як читати, забувати почали.
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
-
- Новичок
- Martine
- Найфоман
Fenix E20
Посмотрел я Ваш обзор, и вот какие у меня замечания.mangust_RTT писал(а): ↑05 фев 2023, 17:00 фенікси ще живі?) от треба було швидко на Бахмут передати адекватний легкий ліхтарик на кишеню.
1. Феникс всегда ложет в комплект поставки запасные уплотнительные кольца и резинки. Ваш фонарик исключение или вы не посчитали нужным об этом упомянуть?
2. Так и не понял с какого режима начинается включение фонаря.
3. Нигде, кроме Вашего обзора, на нашел рекомендаций что фонарь может работать с двумя аккумуляторами формата 14500. А это говорит о том, что по Вашей рекомендации фонарик скорее всего придет в негодность.
4. На кепку вы его конечно повесить можете, только светить он будет вам в глаза.
Чем делать такие обзоры, лучше вообще не снимать ничего.
Сорри, за резкую критику но 3 пункт просто вывел из себя. Посмотрите другие обзоры, посмотрите о чем говорят обзорщики а потом уже начинайте обозревать сами.
Пы.Сы. С выводом о том что фонарь для ВСУ хорош в первую очереь из-за доступного питания, согласен. Но 14500 в него пихать не нужно.
ВНИМАНИЕ! Заточка ножей и другого режущего инструмента это работа, требующая внимания и аккуратности. Можете считать, что нож во время заточки вас ненавидит и не упустит своего шанса поквитаться.
-
- Новичок
Fenix E20
Martine,
1. замовляв на розетці. все що було в комплекті то і було. хоча, все робив на швидку руку, бо тре було відправляти ліхтарик. може не догледів, але начебто рєзінок не було.
2. зазвичай завжди з мінімального, нє?) згоден, треба більше уваги приділити було. Виправлюсь - буде найткор скоро на огляді.
3. я відповів на ютуб, але продублюю тут - типорозмір 14500 може бути і 1.2В
4. для того, щоб переставити кліпсу треба в 10 раз менше часу ніж поставити таке кумедне питання про ту кліпсу
1. замовляв на розетці. все що було в комплекті то і було. хоча, все робив на швидку руку, бо тре було відправляти ліхтарик. може не догледів, але начебто рєзінок не було.
2. зазвичай завжди з мінімального, нє?) згоден, треба більше уваги приділити було. Виправлюсь - буде найткор скоро на огляді.
3. я відповів на ютуб, але продублюю тут - типорозмір 14500 може бути і 1.2В

4. для того, щоб переставити кліпсу треба в 10 раз менше часу ніж поставити таке кумедне питання про ту кліпсу

- Ramok
- Модератор-найфоман
Fenix E20
mangust_RTT, от ви дуже розумний і дотепний. А ви пробували кліпсу переставити? Щось мені підказує, що ні.
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
-
- Новичок
Fenix E20
Ramok, кліпса з'ємна. Але щось мені підказує, що тут тільки флуд на флудє флудом поганяє
Я без пред'яв, бо суть форумів по ходу не змінюється
можете забинити 

Я без пред'яв, бо суть форумів по ходу не змінюється

- Сергей Сергеевич
- Гуру-найфоман
Fenix E20
В околофонарной среде подразумевается, что 14500 - это литиевые аккумуляторы напряжением 3,7В

-
- Найфоман
Fenix E20
а Ви зніміть відео як кліпсу на ліхтарику переставляти, бо мені вчора малий потягнув за ліхтарик який на штанах висів і трохи розігнув її. Я її зняти не зміг і ніде не нагуглив як хтось кліпсу на ліхтарику переставляє.
- Ramok
- Модератор-найфоман
Fenix E20
mangust_RTT, те, що вона знімається, не означає, що вона переставляється. Там нема місця, куди переставити. 

- Martine
- Найфоман
Fenix E20
Не может.mangust_RTT писал(а): ↑06 фев 2023, 21:43 3. я відповів на ютуб, але продублюю тут - типорозмір 14500 може бути і 1.2В
Инструкеция к этому фонарю

А вот что по этому поводу говорит Википедия https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0 ... 0%BE%D0%B2
Если какой-то маркетолог- дилетант для лучшей продаваемости на своем сайте написал глупость, то это не значит что теперь все должны это повторять.
ВНИМАНИЕ! Заточка ножей и другого режущего инструмента это работа, требующая внимания и аккуратности. Можете считать, что нож во время заточки вас ненавидит и не упустит своего шанса поквитаться.
15 сообщений
• Страница 1 из 1