Общая длина: 195 мм
Длина клинка: 85мм
Длина в закрытом состоянии: 110мм
Толщина клинка (max): 3.5мм
Обработка клинка: stonewash
Материал клинка: D2
Материал рукояти: титан + медь
Вес: 130г
Тема - попередження, я б мабуть так основну думку відгуку назвав.

Давно хотів щось з китайських брендів спробувати, для контрасту, глянути що можуть в середньому сегменті, та й розважити себе обновою не зайве. Так випадково і потрапив до мене цей ноже, про грінторн не раз чув і завжди позитивні відгуки, є пару цінових категорій, з різницею в сталі лише. До того з фейків лиш Кевіна юзав, гострив ноже від нього з 440с, сендвіком, с35вн, по відчуттях все чесно в нього із металом, хоч ТО не самий топ, як і в брендів доречі

Так от, взявши до рук Канабіс, я кайфонув

От я погрався, поклацав, а пора щось й різати, зведення там 0,3 і кінчик 0,4 мм., довжина РК прекрасна, для ЕДС більше й не треба, на все вистачає, класно продуманий клин. Але як в Мікротека загострено тут з коробки, тонке зведення але кут 50*+. Хоча різав ніби й норм, але гостроти не було трушної. Через день чи вже наступного виправив то на ДМТ, алмазами, кут до 36* орієнтовно став. Волосину стругає. ріже смачно, в процесі контрольовано й приємно гострився.
Але потім почалося прозріння, де ж собака закопана і на чому економлять грінторни. РК блистіти починає від малих навантажень, від більших ще й бокових, з пластикової дошки з пупиришками зчищав рештки за допомогою РК, взагалі завернулася на бік. В жерстяній банці кінчиком пробивав отвори, на міліметрів 3 входив кінчик, теж блистіти почала і мікросколи були.

Підправив і згущонку білоруську відкрив, краще фото глянути чім писати щось-

Після всього того на ізі загострив під середній кут між попередніми, 40* і мікропідвод 42*, Борайдами Т2, 320-800-1200-транс рарний. Знову гостроту легко й приємно взяв ноже, але так само швидко й блиск РК починає показувати від поюзу.

Тож на скільки я був в захоплені на старті від ноже і якості в цілому, від продуманості деталей і свіжості формату, вставок, смачності фліпу, наскільки в кінці його робочі характеристики сталі розчарували. Що б прямо всі Д2, чи хоча б з 10 пробував, сказати не можу, але що ця сталь на неї схожа, чи аналог, точно не скажу. Враження, що якась фігня, як на ноже з переходів чи ларьків. Вважаю що при такому наборі, але за 20-30$ було б доцільно, але тут 65-90, могли б хоча б 9хром якусь чи 440с, чи сендвік, тобто хоч щось ножове поставити.
І це популярна контора, з топ 3 гадаю по фейках, хоча не дуже в темі й інфи чи конкретики не пригадую щоб десь бачив по всіх цих підробках.