сталь і конструкція, товщина обуху, кліпса, геометрія і пропорції- ось що мене зацікавило, бо інші від контори справді гноми чи хобіти чи ужаснах, особисто мені)
але про якость лиш одне відео знайшов з косяком, чи фаски на клинку замок гризли, чи кулька посаджена не правильно по глибині була. Але детент не гуд працював, як і фліп відповідно поганий і надійність утримання в складеному клинка.
Не тримав від цієї контори нічого, та й Італійцям якось не дуже довіряю, Тайвань більш перевірена річ)
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
Зольдатен
Емерсони мало продають, бо нрав всім, кому не нрав - їх не куплять та й продати не за пів ціни малореально, он на сусідньому міні А100 чорний клин вісить.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
конструктивні рішення у фокса і вайпера мені більшість не нрав, Фантоні гуд звісно, але ж фактично пара моделей і все, а тут інша кухня, тому поки не зрозуміло чи варто уваги.